Lucky Studio e cel mai bun studio de videochat din Iasi si din tara

0
1349
Lucky Studio angajare
Lucky Studio angajare

Peste tot auzi “Lucky Studio- cel mai bun studio de videochat din Iasi si din tara”. La stiri se spune despre castigurile fetelor de la Lucky Studio, peste tot pe internet apare numele de Lucky Studio, pe strada in Iasi vezi afise cu acest studio. Pana si eu, care n-aveam inainte nicio treaba cu acest domeniu am auzit de Lucky Studio.

Chiar n-aveam nicio treaba, pentru ca eu nici macar nu eram din Iasi, ci dintr-o comuna din Iasi. Dar vedeam tot timpul cand intram pe Youtube reclame cu Lucky Studio, pe forumuri linkuri cu Lucky Studio, pe toate paginile vedeam aceste nume. Si nu era doar din cauza ca era o reclama locala, pur si simplu multa lume vorbeste de acest studio din Iasi.

Lucky Studio chiar e Nr. 1 in videochat

Lucky Studio angajare
Lucky Studio angajare

Desigur ca orice lucru de acest gen aduce dupa sine si barfe. Multi vorbeau de mine despre acest studio, dar erau si pareri de rau. Ca de obicei, pareri impartite, si nici nu stii ce sa crezi pana nu vezi chiar tu, cu ochii tai, asta e clar. Asa cum m-am lamurit eu de motivele pentru care Lucky Studio este cel mai bun.

Te intrebi cum am ajuns eu sa ma angajez la Lucky Studio, tocmai de departe? Pai din atatea reclame, sa nu fiu eu curioasa sa vad despre ce e vorba? Normal ca am luat si eu autobuzul spre Iasi si avand cateva treburi pe acolo, am trecut si pe la Lucky Studio la un interviu.

Aveam treaba in oras si la un moment dat ma razgandisem, voiam sa ii sun sa le spun ca nu mai vin, credeam ca nu fac ceva bine. Dar pana la urma tot m-am dus, mi-au platit chiar si taxiul pana la studio. In fine, n-o sa ma lungesc mult cu aceasta poveste, este clar ca m-am angajat la Lucky Studio dupa aceea :))).

Dupa ce m-am angajat, m-am convins singura

Lucky Studio angajare
Lucky Studio angajare

Daaar… De ce Lucky Studio este cel mai bun studio de videochat din Iasi si din tara? Pai, in primul rand fiindca a primit premii pentru asta, de la cele mai bune studiouri de videochat din lume. Premiile sunt chiar la intrare la studio, se vad acolo, deci asta n-aveam cum sa contest.

De asemenea, cum sa nu fie cel mai bun, daca un model de videochat de aici (chiar si eu) ajunge sa castige mii de dolari lunar, isi poate lua masina cu acest job, casa, poate avea cariera, poate avea tot ce-si doreste, fiindca are toate conditiile necesare? De la bonusurile de angajare de pana la 12.600 de lei cash, pana la bonusurile saptamanale pana la 3000 de lei si castigurile zilnice pana la 800 de lei si mai mult, transportul gratuit, machiajul zilnic, serviciile oferite…

Ce mai, chiar n-am cum contesta ca Lucky Studio este cel mai bun!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here