Lucky Studio e cel mai bun in videochat in Iasi, de aia sunt si multe fete care vin aici

0
1047

Crezi ca fetele care vin sa se angajeze la Lucky Studio ca modele de videochat nu stiu ce fac, sau ce? :))) Stiu foarte bine, si eu stiu, cu toate stim. Altfel nu ne-am angaja aici. Sa zicem ca se angajau una, hai doua, trei fete, dar se mai angajau cu sutele daca nu era studio de videochat ok?

Tu ce spui, ce parere ai? Ca eu spun ca Lucky Studio n-a avut peste 120 de angajate degeaba. Jobul in videochat de la Lucky Studio nu e ca orice alt job, iar eu am fost constienta de asta cand m-am angajat aici. Am stiut foarte bine in ce ma bag si nu regret nicio zi.

Lucky Studio este perfect pentru mine

Lucky Studio este ultimul loc in care as avea regrete, crede-ma. In primul rand ca n-am motive sa am regrete fata de un lucru care-mi aduce numai bani, castiguri, avantaje..

Mediul de munca de la Lucky Studio e altceva, total diferit de joburile de pe piata. Confortul pe care-l am aici nu poatefi descris in cuvinte. Cand merg pe hol catre camera mea, tot ce vad e lux, prietenie, confort, rafinament si ferminitate. Decorul nu-mi inspira decat ca sunt o regina si ca merit tot ce e mai bun.

Acesta e sentimentul zilnic pe care-l am de cand sunt model de videochat aici. Darrr, si de cand castig cate 170-260 de dolari zilnic, bineinteles. Daca nu erau deja evidente motivele pentru care Lucky Studio nu e ca oricare alt job, acum o sa intelegi.

In acest mediu de munca eu sunt tratata regeste si programul de munca imi confera toata libertatea de care am nevoiem astfel incat sa  nu ma simt constransa in vreun fel: vin si plec cand vreau :). Asa da job de vis, nu?

Jobul din videochat mi-a adus castiguri si multumire

Fara bariere, fara restrangeri sau fara clauze ascunse in contractul de angajare care sa ma intimideze in vreun fel. La Lucky Studio e paradisul meu, pentru ca e locul potrivit pentru femei. Nu degeaba sunt doar femei aici si toate castiga peste 400 de lei zilnic, e ceva normal.

Si, ca sa ma laud putin, am parte si de transportul zilnic gratuit si de sedintele de make-up oferite din partea studioului, asa ca n-am de ce sa-mi fac griji vreodata cu acest job, am totul garantat, din orice punct de vedere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here