Lucky Studio – cum, de ce şi întrebări pe care poate nu îndrăzneşti să le pui

0
1579

Ştii cum e când nu ai parcă curajul necesar de a întreba pe cineva care este adevărata situaţie? Ştii cum e când nu ai practic îndrăzneala de a lămuri anumite dileme? Te înţeleg perfect, asta înseamnă să ai gramul necesar de decenṭă. Nu poţi intra în viaţa unui om cu bocancii cum nu ai dreptul să îl judeci. Poate că ai fi tu în locul lui aşa că pe principiul „ce ţie nu îţi place altuia nu face” mai bine te păstrezi la o limitǎ.

Poate că ai întrebări şi dileme, poate că ai parte de curiozităţi aşa că mă decid să fiu deschisă şi să vorbesc despre asta. Îţi mărturisesc sincer tot ceea ce îţi doreşti să ştii.

Lucky Studio – cum se lucrează aici

Ai parte de un program de muncă ca şi orice alt program până la urmă, indiferent de job. Ai cele 8 ore de muncă bifate, însă cu diferenţa că îţi poţi alege tura pe care să lucrezi. Nu ştiu, poate că ai nevoie de flexibilitate când vine vorba de program pentru a putea îmbina munca aceasta cu alte joburi sau de ce nu cu alte interese, hobby-uri şi aşa mai departe.

Apoi, referitor la munca în sine, află că ceea ce tu ai ca şi birou, în cazul meu este vorba de o camerǎ. Aceeaşi intimitate pe care ţi-o doreşti tu o am şi eu aici. Închizi uşa după ţine şi îţi începi programul fără probleme.

Ca să spun pe scurt, ai parte de toate avantajele care se impun când vine vorba de un loc de muncă, unde ai contract, unde lucrezi legal. Pentru că da, ai parte de aşa ceva. Nu ştiu cum lucrează alţii însă când vine vorba de Lucky Studio lucrurile sunt cu totul altfel şi anume ai parte de toate aspectele legale.

Lucky Studio – în studio

Mulţi mă întreabă de ce am ales tocmai acest loc de muncă. Ei bine este vorba de ceea ce ei îmi pot oferi aşa că nu mă sfiesc să le spun că ţine de avantajele pe care le am din acest punct de vedere. Să îţi explic pas cu pas: am camera proprie, făcută cu bun gust; lumini speciale, cu oglinzi, un pat imens şi parcă dintr-un castel al prinţesei, cu mobilă de calitate şi un aspect deosebit. Mă face să mă gândesc cum să îmi amenajez şi eu casa pentru a trăi aici la cât de mult îmi place.

Apoi este vorba de studioul în sine care îmi oferă intimitate şi confidenţialitate. Dar asta, vom povesti data viitoare…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here