Lucky Studio a devenit palatul modern al prinţeselor

0
1483
lucky studio

          Trăiesc un basm de când lucrez cu Lucky Studio. Doar că basmul meu este de această dată unul modern, în care prinţesa este răsfăţată, fără dificultăţi. Acea prinţesă sunt eu.

Castelul meu, Lucky Studio, este cel mai renumit regat din regiunea ieşeană şi din ţară. Unii îl denumesc studio de videochat, dar pentru mine este un castel, în care se afla peste 120 de prinţese. Regina noastră, managera, este cea care ne susţine şi ne ajută cu cele mai blânde sfaturi. Izgonită din lumea în care trăiam, regina m-a primit în castelul ei acum ceva timp. De atunci, Lucky Studio, a fost evadarea şi protecţia mea.

În acest castel, Lucky Studio, fiecare prinţesa este independentă. Nu există niciun prinţ care să o trateze urât, sau de care să depindă. Noi, prinţesele, suntem stăpânele noastre. Împreună, noi suntem o familie. Convieţuim în acelaşi castel, ne respectăm şi ne ajutăm. Zilnic, primim câte un “tratament” de înfrumuseţare. În termeni moderni, prinţesele îl numesc make-up. Deşi nu avem prinţi, ca prinţese, ne facem frumoase pentru admiratorii noştri. Aceştia ne cântă serenade şi ne oferă cadouri, însă prin intermediul aşa numitului internet.

Lucky Studio m-a răsfăţat pe mine de-a lungul a 3 ani cu 6 schimbări de aspect, pe care prinţesele moderne îl numesc “look”. De asemenea, am fost delectată şi cu 9 picturi în care eu eram reprezentată. Acestea sunt şedinţele foto. În tot acest timp, am profitat de o evoluţie intelectuală – pe care prinţesele moderne le numesc lecţii de limba engleză şi franceză.

Ceea ce m-a cucerit întru totul a fost faptul că, pentru tot acest răsfăţ, eu ca prinţesă am primit şi 38.880 de arginţi. În termenii femeilor moderne, înseamnă 38.880 de lei, bonusul de angajare pentru 3 ani. Cu tot cu acei 400 de arginţi pe care îi câştigam cu admiratorii mei zilnic, eu mi-am dus viaţa de prinţesă.

În ce mod? Ieşind prin cele mai selecte restaurante şi vizitând cele mai îndepărtate regate. În traducere, cele mai populare localuri şi cele mai frumoase ţări erau vizitate de către mine. Datorită lui Lucky Studio, regele meu.

Desigur, prinţesele nu erau forţate să stea în acest castel, ele puteau pleca oricând. La fel şi eu, însă nu m-a lăsat inima să îmi părăsesc fortăreaţa unde am renăscut. Oricât de tare mă desfătam cu ieşiri, mereu mă întorceam la al meu castel. Pentru că aici era siguranţa mea, atât spirituală, cât şi monetară.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here