Lucky şi lecţia numărul 5: sunt fericită şi atât contează!

0
1506

Dacă ar fi să contorizezi câte lecţii ai primit în viaţă la ce număr ai ajunge? Pot spune că rezumând totul se pare că cel mai mult contează să fii fericită. Până la urmă toată viaţă noastră suntem într-o fugă totală pentru a strânge bani, pentru a face diverse lucruri. Însă nu ne gândim prea mult la cât suntem de fericiţi şi dacă ceea ce urmează să facem implică un strop de fericire.

Cu mândrie pot spune că lucrez la Lucky şi asta mă motivează să fiu cât mai deschisă despre tot ce înseamnă fericirea vieţii mele. În trecut eram dispusă să lucrez oriunde pe principiul că nu am experienţă şi că accept orice tip de job, cu orice sumă de bani. Acum însă mi-am dat seama că pot compensa cu altceva şi nu am de ce să mă feresc să spun că la Lucky Studio mi-am găsit cu adevărat împlinirea.

Şi să o luăm cu începutul. Lucky Studio ţi-am mai spus ce este şi ce implică. Cât despre lecţia de viaţă pe care am învăţat-o aici şi anume să fiu fericită descoper încă că fiecare zi este o nouă provocare. Descopăr că am ce învaţă de la ei şi de la modul în care îşi desfăşoară ei treaba.

În cadrul acestui studio am învăţat că trebuie să fii deschisă, să accepţi noul pentru a putea îmbrăţişa evoluţia. Ştii cum am făcut eu o mare diferenţă în primul rând de mentalitate? Nu îţi dai seama pentru că trăieşti aici, zi de zi. Un om care pleacă din acest mediu se regăseşte într-o cu totul altă arie. Când am păşit pentru prima dată la Lucky Studio eram fata timidă care tremură din toate încheieturile. Eram emoţionată şi poate şi stresată, însă cert este că am trecut peste când am descoperit cât de bine sunt primită şi cât de plăcut este să lucrezi aici.

Când ai fost ultima dată fericită? Când a fost ultima dată când ai spus cu gura mare că eşti liberă, fericită, împlinită? Poate că zilele unora de acest fel sunt numărate pe degete. La mine înseamnă să am buzunarele pline în fiecare zi, să am absolut tot ceea ce îmi doresc şi să nu cunosc lipsurile de orice fel. Chiar dacă la început am crezut că este ceva greşit să gândesc că banii sunt fericirea mea, pe urmă mi-am dat seama că în lipsa banilor pierd confortul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here