Lucky şi lecţia nr. 6: nu fă altceva decât îţi place şi îţi doreşti să faci

2
1750

În viaţă, la un moment dat, parcă eşti constrâns faci cea ce nu îţi prea place. Asta înseamnă fii de acord cu ai tăi trebuie urmezi cine ştie ce facultate, nu ai bani şi de aceea mai trebuie şi munceşti, nu contează dacă accepţi un job chiar şi la magazinul de colţ, deşi e nonstop şi nu e pe placul tău – cu toţii am început de jos, nu-i aşa? Aşa se poate descrie la un moment dat ceea ce eu trăiam. Aşa am ales Lucky Studio şi am de gând spun tuturor cât îmi este de bine aici. Iată şi o altă lecţie pe care am învăţat-o la ei: faci numai ceea ce îţi place şi cum îţi place.

Am început cu gândul aici îmi este locul. Nici nu ştiam bine cu ce se mănâncă videochatul, însă ştiam am nimerit bine. Se aud multe poveşti însă crede- rămân toate poveşti, cel puţin când vine vorba de locul meu de muncă la studioul Lucky. Aici lucrurile sunt diferite, poţi munci exact aşa cum îţi dorești. Şi ca înţelegi, aici îţi poţi alege singură dacă lucrezi pe profil adult sau nu. Şi la non adult stai de vorba câte în luna şi în stele.

Aici nu te obligă nimeni cu nimic. Chiar şi contractul acela pe care îl faci se poate schimba la un moment dat. Renunţi. Nu te opreşte nimeni. Aşa cum eşti liberă vii aici, eşti la fel de liberă şi pleci când nu te mai regăseşti în acest mediu.

Mai mult decât atât, tot vorbeam de o aşa zisă lecţie de viaţă, la Lucky Studio am învăţat în viaţă eşti pusă în diferite situaţii. Trebuie alegi, îţi alegi un drum, mai faci şi compromisuri şi speri va ieşi aşa cum îţi doreşti sau cum trebuie. Aici însă ai libertatea de a fi tu şi numai tu aşa cum îţi place, ba chiar poţi încerci fii un mic actor, fii o femeie care domină, cea care ascultă, fii răbdătoare, fii jucăuşă şi aşa mai departe. Descoperi multe despre tine, despre cei din jur, despre viaţă, înveţi te exprimi mai bine într-o limba străină şicâştigi cât alţii se chinuie în luni bune. Partea bună este banii vin zilnic, deci nu duc lipsa de ei deloc!

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here