Lecţie de styling la Lucky Studio

0
1727
lucky studio iasi

Întotdeauna m-a pasionat orice ţine de frumuseţe. Mi-a plăcut mereu să fiu frumoasă, să arăt bine, să fiu aranjată şi mai ales să atrag atenţia, aşa cum tuturor femeilor le place. Pentru mine imaginea contează cel mai mult pentru că doar cu o imagine impecabilă mă simt cu adevărat femeie şi doar aşa reuşesc să recapăt încrederea de sine.

În ciuda faptului că mereu mi-a plăcut să fiu cochetă, abia când am descoperit Lucky Studio am descoperit ce înseamnă un make-up şi o coafură impecabilă. Am înţeles foarte bine că machiajul are un rol essential în videochat, că scoate în evidenţă toate trăsăturile frumoase si ca ascunde micile imperfecţiuni. Am învăţat de la Lucky Studio pentru că acesta este locul în care pot avea grijă de aspectul meu fizic la locul de muncă. Aici existăspecialiști în make-up și hair-styling care au grijă de felul în care arăt în fiecare zi şi astfel mă afisez frecvent cu un look de invidiat.

Pentru că make-up-ul  este cea mai mare pasiune a mea am să încep să descriu câteva din trucurile fetelor care au grijă de imaginea mea.

În primul rând, fetele mi-au comunicat încă de la început că este extrem de important să creezi un echilibru între trăsături, conformaţia fetei şi condiţiile de luminozitate. Machiajul poate arată foarte bine într-o încăpere iluminată cu fascicule calde şi poate fi deranjant într-o camera iluminată cu fascicule reci.

Pentru început, tenul trebuie să fie foarte bine demachiat, hidratat şi tonifiat. Astfel, se folosesc loţiuni tonice şi crème pentru hidratare. Întreaga operaţiune continuă prin aplicarea de corector şi fond de ten pentru a crea umbre şi senzaţia de luminozitate. Pudra se aplică în acelaşi ton cu fondul de ten sau chiar cu un toc mai deschisă.

Sprâncenele încadrează faţă şi din acest motiv trebuie să fie foarte bine aranjate şi intensificate cu un fard într-o nuanţă naturală. Apoi, când vorbim despre machiajul ochilor putem descoperi o adevărată parte artistică. Machiajul ochilor trebuie să fie efectuat cu cât mai multă imaginaţie şi creativitate, în funcţie de forma şi culoarea ochilor.

Machiajul continuă cu aplicarea fardului de obraz care se recomandă de obicei în nuanţe apropiate rujului şi a unghiilor. Pentru o aplicare cât mai corectă poţi zâmbi în momentul în care îl aplici. Totul se termină prin aplicarea rujului care va pune în evidenţă feminitatea şi forma.

Sfaturile profesionistelor de la Lucky Studio pot fi cu adevărat benefice şi chiar va pot ajuta. Totuşi, aş recomanda o încercare. Voi ce părere aveţi fetelor?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here