Lecţia numărul 4: am ales cum mi-am dorit! Şi aşa trebuie să fie mereu

2
1727

În viaţă ai parte de tot felul de scenarii, de tot felul de chestii. Cert este indiferent de situaţie trebuie alegi singură, tu şi numai pentru tine. Din păcate, se pare ai şi numeroase scenarii în care parcă viaţa îşi joacă feste şi trebuie te conformezi. Însă eu am învăţat la Lucky trebuie alegi singură şi aşa trebuie să fie mereu.

Ca o altă lecţie de viaţă pe care o înveţi, fii stăpână pe viaţa ta, descoperă la Lucky totul poate fi în favoarea ta, dacă ştii ce alegi. Poate sună prea mult pentru unii însă, cert este în concret ţi se demonstrează aşa trebuie fie. Ştii cum e, până când nu te loveşti de o anumită situaţie nu ai cum îţi dai seama ce anume apreciezi şi ce ţiai dori ai sau nu.

Lucky Studio, lecţia mea preferată

Păşind în studioul lor mi-am dat seama teama de a fi judecată este pierdută. Sunt mulţi care condamnă,însă habar nu au despre ce este vorba. Exact ca şi fata aceea dinVaslui care trece printr-un linşaj mediatic. Lumea apară partea adversă, însă habar nu are ce a trăit ea acolo. Şi săraca, ea nu a avut posibilitatea de a alege ce şi cum îşi doreşte.

În fine, revin. Lucky Studio este lecţia mea preferată şi asta pentru aici descopăr o nouă lume, de fiecare dată şi în fiecare zi. Am libertatea de a lucra în ce mod îmi doresc eu. Am şansa de a fi liberă îmi fac programul, îmi aleg oamenii cu care lucrez. poţi munceesti astfel este mai degrabă şansa de a fi liberă şi nu de a munci, din greu, ca la sclavie.

Alege şi tu pentru tine: dacă ar fi acum pleci undeva în lume ce ai alege faci? Dând la o parte bârfa din jur totul sună altfel şi parcă îndrăzneşti crezi altceva. Chiar şi când nu ai gândi viitorul tău este la videochat spre exemplu cel puţin pentru condiţiile oferite la Lucky poţi spune cu adevărat este un loc de muncă de apreciat. Pentru mine încă este şi îmi doresc fie la fel în continuare. Nici nu îmi pasă ce se întâmplă în jurul meu, atât timp cât eu aleg pentru mine şi sunt100% responsabilă pentru asta.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here