Lecţia nr. 8: cum să ai ce îţi doreşti lucrând la Lucky Studio

0
1508
lucky studio

 

Din seria “ce ar trebui să înveţi în viaţă” am ajuns şi la nr. 8. De data asta ţine de cum să ai ce îţi doreşti. Aşa am început eu să descopăr tot mai multe despre Lucky Studio. La început a fost o curiozitate, mai apoi a fost ideea în sine de a descoperi ceva nou şi uşor uşor ajunsesem să îmi placă asta tot mai mult.

Când am păşit prima dată în holul de la Lucky Studio, eram cea mai încântată. Orice început ţi se pare greu – aşa spuneam şi eu, dar aici am avut parte de o primire caldă, cu braţele deschise. Fetele sunt minunate, fetele sunt atât de deschise şi prietenoase încât nici nu am simţit că sunt nouă în echipă. Desigur, poate nu asta face poate marea diferenţă în videochat, ci concret banii şi alte condiţii. Ajung şi acolo.

Apoi a fost şedinţa foto pentru prezentare. Mă gândeam şi eu zic să rog o prietenă să mă ajute să mă aranjez să fac o şedinţă foto de toată invidia. J Mă gândeam să o sun pe amica mea să mă coafeze pentru că aveau să fie fotografiile care mă reprezintă, un soi de carte de vizită. Tot cei de la Lucky Studio mi-au oferit ce aveam nevoie şi anume makeup şi coafură, ajutor în tot. Mi-au făcut fotografiile şi toate conturile, mi-au explicat totul pas cu pas.

Părea să fie totul de vis. Crede-mă, a şi continuat astfel. Adică nu era doar o impresie de prim pas, nu era o manieră prin care să mă atragă la început. Te plătesc la zi şi sunt serioşi, au grijă de tine şi de când te angajezi eşti nu parte dintr-o echipă ci parcă dintr-o familie. Singură condiţie a fost mai mult ceea ce mi-am impus eu: îmi doresc toate acestea, îmi doresc banii, bonusurile – mă şi visam ce să fac cu ei – deci trebuie să renunţ la ce spun unii sau alţii.

În momentul în care ceri un sfat, persoana căreia i te adresezi îţi spune în limita sa şi în funcţie de ceea ce a trăit ea. Dar tu şi numai tu contezi. Tu trebuie să decizi, tu trebuie să fii cea care ştie ce îşi doreşte. Nu te vei simți mai împlinită să asculţi sfatul unor invidioşi pentru că nu cei din jur te plătesc, nu îţi dau ei satisfacţia pe care o câştigi la Lucky Studio.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here