Lecţia nr.7: de ce Lucky şi nu alt loc?

5
2500
lucky girl

Va spuneam că am o serie de lecţii pe care le învăţ despre mine, despre viaţă şi despre tot ce mă înconjoară. Lecţia nr. 7 a fost aceea de a descoperi diferenţa între Lucky şi orice alt loc. Pentru că aici mi-am găsit eu împlinirea, iată de ce acum pot spune că aici este locul ideal pentru mine şi poate pentru altele ca mine.

Îţi mulţumesc ţie, Lucky Studio, pentru seriozitatea cu care m-ai tratat. Un loc de muncă unde să vii şi să pleci cu zâmbetul pe buze cam rar mai găseşti. Un loc de muncă unde să îţi găseşti calmul, unde ai un program flexibil mai rar găseşti.

Îţi mulţumesc ţie, Lucky Studio, pentru că mi-ai redat speranţa că pot face mai multe. Se spune că toate vin la timpul lor, doar că la un moment dat nu mai ai nici răbdarea necesară de a aştepta cine ştie ce vremuri. Nu, aici nu trebuie să aştepţi să capeţi experienţa muncii pentru a te angaja.

Îţi mulţumesc ţie, Lucky Studio, că m-ai făcut să fiu mai deschisă la minte. Am învăţat şi despre mine că pot mai mult, că pot să fiu dedicată, pasionată şi fidelă. Sunt o bună ascultătoare şi descopăr şi asta puţin câte puţin. Dar mai ales am învăţat despre viaţă şi ce mi se cuvine. Ar cam fi multe de spus, dar pot rezuma totul spunând că nu mă mai mulţumesc cu puţin şi nu accept să lucrez oriunde – eu merit şi pot mai mult!

Îţi mulţumesc ţie, Lucky Studio, pentru că eşti locul unde îmi câştig banii necesari. De un loc de muncă are nevoie toată lumea. Însă nu toată lumea işi găseşte cea mai bună opţiune pentru sine. Eu aici am găsit resursele necesare pentru un trăi mai mult decât decent. De fapt, am început să îmi ridic ştafeta când vine vorba de stilul de viaţă. Acum decent este ca în fiecare sezon să am parte de o vacanţă şi de un răsfăţ de lux. Decent este să nu îmi lipsească nimic şi să visez la lucruri măreţe: o maşină nouă, ceva bijuterii etc.

În viaţă, cât trăieşti înveţi. Continui să faci asta cu fiecare etapă. Nu ştiu cât voi mai lucra la Lucky, după ce îmi va expira contractul de 2 ani. Ştiu doar că şi dacă ar fi să o iau de la capăt aş face încă o dată tot aceste lucruri şi aş lua acelaşi decizii.

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here