Lecţia nr.3: la Lucky vine cine doreşte şi pleacă cine doreşte

0
1438

Îţi spuneam am învăţat de-a lungul timpului tot felul de lucruri. Cel puţin la Lucky Studio am descoperit sunt atât de multe lucruri care mi se dezvăluie. Însă nu numai de locul de muncă ci şi de ceea ce ţine de mine, de viaţă. Aşadar, lecţia nr. 3 este faptul poţi alege ceva, însă te şi poţi răzgândi.

De-a lungul timpului îţi doreşti anumite lucruri. După care te răzgândesti. Ceea ce cândva era spunem o dorinţă, un vis, un ideal la un moment dat devine banal. Aşa , spre exemplu m-am aventurat pe un drum la Lucky. Asta nu înseamnă aici sunt obligată rămân pentru totdeauna. Ce înseamnă asta. Ţine de faptul din momentul în care semnezi un contract eşti angajata lor. Însă ai şi oportunitatea de a renunţa.

Planurile vieţii sunt complicate. La un moment dat îţi dai seama doreşti pleci din ţară sau pur şi simplu ai alte planuri. Nu poţi şti sau intui ce se întâmplă de acum în 2 ani spre exemplu; poate nici de acum în 2 luni. Aşa este absolut normal nu te simţi constrânsă de o anumită situaţie. În plus, cel ce munceşte cu drag şi spor nici nu simte munceşte până la urmă. E ca şi când faci totul cu implicarea unui hobby.

Lucky Studio este unic când vine vorba de condiţiile locului de muncă. Aici vii de plăcere, vii munceşti cu zâmbetul pe buze şi pleci şi mai şi. Mai cu seamă pentru că eşti plătită la zi şi nu duci niciodată lipsa de nimic este de la sine înţeles fericirea ta este constantă, nu-i aşa? Cel puţin eu asta trăiesc.

În cadrul acestui studio am învăţat uşa este deschisă pentru oricine şi la fel de bine poţi pleca când doreşti, renunţând la asta pentru un alt drum în viaţă. Poate veni oricine în măsura în care este majoră şi este o ea căci de bărbaţi nu se pune problema şi nu au voie şi intrare în studio nici măcar în vizită. Poate fi vorba de oricine, chiar dacă are sau nu experienţă în videochat. Şi de plecat pleci în primul rând cu bani, în fiecare zi, pleci când consideri nu te mai regăseşti aici. Ţi se permite asta. Pentru dragoste cu forţă nu se poate şi nici nu ar trebui existe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here