Lecţia Lucky nr.2: îmbrăţişează noul

0
2003

Îţi dai seama suntem prea constrânşi de situaţii? Nu îţi dai seama trăim parcă după regulile altora? De ce nu faci cum îţi place şi cum îţi este ţie mai bine? Este o altă lecţie de viaţă pe care am învăţat-o de la Lucky. Culmea, un loc unde mergi munceşti îţi devine parcă o a doua casă. Ai păţit şi tu asta?

Se spune nu stai acolo unde nu te simţi bine. Înseamnă eu la Lucky sunt cu adevărat o prinţesă şi o răsfăţată. Deja am atât de mult timp de când lucrez aici. Poate  nu este relevant pentru tine, însă aşa eu mi-am dat seama a îmbrăţişa ceva nou este ca şi când evolua, accepta  se poate şi altfel. Ştii, toată lumea spune că după ce termini şcoala te angajezi, mergi la muncă şi te căsătoreşti, după care începi faci copii. Ei na, vezi ce curs al vieţii te aşteaptă.

Ajunsă la 30 de ani încă nu văd aşa. Şi pot spune cu tărie încrederea în mine o am datorită locului de muncă. Lucrez la Lucky de ceva vreme şi asta ajută să evoluez. Cu alte cuvinte este locul în care îmi deschid mintea şi dedic unui alt viitor.

Ştiu mulţi vor spune la videochat nu este o muncădecentă. Sau poate unii vor spune nici măcar nu este un job, nu este un vis al unui om care încearcă se realizeze în viaţă. Ei bine, lasă te contrazic; de fapt este locul ideal din acest punct de vedere. Cu cât câştigi aici ajungi îţi faci un business propriu poate. În fine, dincolo de partea materială ţine şi de ceea ce câştigi ca şi experienţă, ca om, ca femeie.

Sunt împlinită datorită studioului Lucky, în cadrul căruia lucrez. Sunt o femeie cu picioarele pe pământ de când lucrez aici, am parte de tot ce mi-am dorit când nici nu visam fiu o răsfăţată. Asta pentru am reuşit trec mai departe de gândirea aceea limitată, conform căreia un astfel de loc de muncă nu este tocmai ceea ce ar trebui alegi. Am trecut mai departe de bârfe şi de ce spune unul sau altul şi am ales de fapt fiu eu, cea împlinită, propria stăpână a vieţii mele, fără fiu dictată de unii sau de alţii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here