Lecţia Lucky nr.1: Când viaţa îţi dă lămâi, tu dă-i limonadă

2
1566

Ştii celebra vorbă care spune că atunci când viaţa îţi că ceva mai acru decât ai dori, ceva lămâi în plus, tu dă-i în schimb o limonadă? Este poate una din cele mai comune situaţii ever; cu siguranţă că fiecare dintre noi are parte de situaţii de acest gen. În cazul meu, aceasta a fost lecţia ce am învăţat-o de la Lucky.

Pe scurt spus, plecam de la un interviu. Nici nu ştiu dacă l-aş fi luat sau nu, dar se pare că banii erau de toată jena. Cum să trăieşti aşa? Nu, eu pot şi merit mai mult de atât. Acela a fost momentul în care picioarele mele obosite m-au dus pe calea Lucky Studio, loc în care am redescoperit de fapt ce căutăm de multă vreme.

După ce respinsă de „n” ori de diverse companii am ajuns să fiu o răsfăţată a celor de la Lucky care îşi permite orice din punct de vedere material, am învăţat că lămâia e a naibii de bună. Crede-mă că nimic nu trebuie să stea în calea ta când ştii ce ai de făcut. Ai nevoie doar de un impuls, de acel moment în care să realizezi că ai ceva mia mult de făcut. Aşadar, pentru mine acel moment a fost tocmai faptul că am fost respinsă de mulţi alţii.

Mai mult decât atât, am ajuns în punctul în care să îmi dau seama că limonada…chiar e bună. Nu e dracul chiar atât de negru, dacă ştii cum să abordezi situaţia. Spre exemplu, după ce m-am angajat la Lucky am primit şi un bonus. Pentru că ei nu se joacă cu lucruri serioase, pentru că la ei totul este legal şi pe faţă, pentru că oferă fără doar şi poate toate condiţiile necesare unui angajat am primit contractul. Alegerea a fost a mea să aleg cel de 2 ani de zile. Astfel, în funcţie de asta este şi un bonus de primit. Am stat un pic pe gânduri ce să aleg, dat fiind că la acel contract de 3 ani bonusul este imensss, însă ştiam că am de plecat la părinţi în străinătate aşa că nu am putut să aleg mai mult decât atât. Dar nu am niciun regret până la urmă.

Lecţia primită este binevenită. Şi nu este singură. Aşa cum am descoperit eu acest studio, Lucky, aşa am descoperit şi faptul că viaţă are de fapt multiple beneficii dacă ştii ce să alegi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here