La videochat poti fi oricine iti doreşti tu sa fii

0
1708

Mulţi mă întreabă de am ales această cale, acest job, de ce aici, de ce asta şi un alt lung şir de întrebări. Nu poţi spune cu certitudine ce anume a fost clickul care m-a adus în acest punct, însă cert este că am descoperit aici o cu totul altă lume. Şi ştii şi tu cu siguranţă că există pentru fiecare tip de job un om potrivit. Acum eu sunt şi mă simt omul potrivit la locul potrivit.

La videochat

Poate că nici eu nu m-am gândit într-un punct al vieţii mele că voi ajunge la un astfel de job. Asta până când am dat de Lucky Studio Iaşi, locul ce mi-a redat să spunem un zâmbet de satisfacţie. În sfârşit pot spune că am pentru ce munci, simt că totul are un rost şi totul se şi vede ca rezultat. Aşadar, munca la videochat este satisfăcătoare. La Lucky Studio Iaşi în mod special căci de restu’ nu pot spune acelaşi lucru.

Ştii care e ideea aici? Că poţi fi cine îţi doreşti tu să fii, fără constrângeri, fără să ţi se spună că eşti într-un fel sau altul, că greşeşti şi aşa mai departe. Pur şi simplu nu mai eşti judecat, lumea nu te ştie şi totul pare să fie mai uşor. Nu ştiu dacă ai păţit şi tu parcă să vorbeşti mai lejer cu un străin decât cu un om cunoscut. Aşa că la Lucky Studio Iaşi ai parte de confidenţialitate, de intimitate în primul rând şi poţi fi cine îţi doreşti.

Într-o zi porţi o mască, într-o zi eşti tu în toată splendoarea, dansezi, priveşti îndelung cerul, visezi cu ochii deschişi. Munca mea la Lucky Studio Iaşi înseamnă mai degrabă să am companie la fiecare moment de acest gen. Şi nu îmi pasă, ba mai degrabă îmi face plăcere. Parcă aş juca rolul principal într-un serial, un show, un reality show.

Mai mult decât atât, am descoperit la Lucky Studio Iaşi că sunt şi limite. Unele le am, de unele nu îmi pasă. Sunt eu într-o libertate deplină. Ai un sentiment de eliberare cum nu am mai văzut. Mergi prin mediul rural, pe la sate şi întreabă de femei despre cum e viaţa. Întreabă un om îndoctrinat ce viziuni are, ce viitor, ce dorinţe…oamenii sunt trişti când trăiesc parcă într-un cerc restrâns, şi mai trişti când acel cerc este trasat de oricine altcineva şi nu de ei. Eu am ales să am propriul cerc, cu propriile reguli şi libertăţi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here