La Preziosa pot face o multime de bani intr-o zi de videochat

0
1143

Acum ca am gasit secretul unui castig avantajos si sanatos pentru mine, n-as mai lucra in alta parte nici sa stau degeaba! Oricum, in alta parte mereu as castiga intre 1000 si 2000 de lei lunar, nu mai mult, pe cand la Preziosa am sansa sa castig de la 400 si pana la 2000 de lei intr-o zi.

Crede-ma, nici daca ma plateste cineva sa stau degeaba pentru 1200 de lei la vreun birou, n-as accepta, cand stiu cate venituri pot avea eu la Preziosa Iasi. Mi-am pus toata ambitia in acest job in videochat din Iasi, pentru ca vad si stiu ca daca ofer atentie, pot ajunge departe.

In cateva ore de videochat in Iasi castig cat altii intr-o luna

Am vazut ca daca stau 6-7 ore online la Preziosa, deja am in cont 150 de dolari numai ai mei. Daca sunt perseverenta si am rabdare, ajung si la 300 de dolari castiguri zilnice, banii mei, pe care ii primesc in mana.

Pai nici de-a dracu nu m-as mai duce acum in alta parte in Iasi, cand imi merge asa de bine la Preziosa. La naiba cu minimul pe economie, de 12 milioane, ca atat pot castiga in cateva ore la studio. Sunt fete care pleaca cu cate 12 milioane in mana dupa fiecare tura de munca in videochat.

Si daca le vad pe ele ca pot, o sa pot si eu, ca am tot ajutorul necesar de la echipa de la Preziosa. Sunt cu toate niste dragute, n-au cum sa nu ma ajute, pentru ca suntem ca o familie aici, cu toate ne intelegem si ne ajutam.

Deci, vezi? E si super, castig si multi bani si sunt si linistita cand vin la studio. Adica n-am colegi ranchiunosi si rautaciosi ca in celelalte parti, aici suntem doar fete si fiecare isi vede de treaba ei, ceea ce e misto.

Preziosa e cel mai tare studio de videochat din Iasi

Daca ai fi in locul meu, CRRRRREDE-MA ca la fel ai gandi, nu te-ai mai complica cu nimic altceva cand stii ca ai jobul de la Preziosa. Oricum acest job imi aduce orice am nevoie: transport gratuit non-stop, sedinte, chiar si cazare, nu imi lipseste nimic.

Daca Preziosa Iasi imi poate aduce atat de multe lucruri, zic ca macar pot fi si eu in schimb serioasa si onesta cu ei, sa-mi respect programul ca oricum e in interesul meu. Ei daca vad ca-s serioasa, ma si premiaza cu tot felul de bonusuri. E super, chiar super.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here