La Preziosa am ce program de munca vreau eu si castig mai mult de 1800 dolari

0
1194
preziosa videochat
preziosa videochat

Tu nu te-ai saturat sa-ti vezi prietenii ca se distreaza, dar tu nu poti ca ai un program de munca si trebuie respectat? Stiu cum e, ma durea sa vad ca-n fiecare week-end prietenii mei mergeau la mare sau se distrau si eu tot cu munca eram. Dar acum sunt eu in locul prietenilor mei, ca m-am angajat la Preziosa si s-a zis cu strictetea programului de munca!

La Preziosa pot avea ce program de munca vreau eu, nu mai trebuie sa ma tem ca intarzii la munca sau ca nu-mi pot lua liber ca nu mai primesc salariu. E simplu videochatul la Preziosa: ma angajez, imi aleg ce tura de munca vreau si fiindca programul de munca e flexibil, il pot schimba oricand.

Am ce zile libere vreau eu de cand lucrez la Preziosa Iasi

preziosa videochat
preziosa videochat

Uite cum e la Preziosa: sa zicem ca eu vreau ca week-endul sa-l am liber. S-a facut! Imi aleg 2 zile libere pe care le vreau eu, apoi restul de 5 sunt zile in care lucrez la Preziosa. In acele 5 zile, lucrez fie dimineata, fie dupa amiaza, fie seara. E cum vreau eu.

Imi aleg dinainte turele de munca in aceste zile, dar daca intervine ceva, mereu le pot schimba. D-asta e super jobul de la Preziosa, ca niciodata nu trebuie sa ma stresez daca nu am chef de munca, pentru ca pot schimba mereu turele.

Dau un telefon si aman tura, o schimb pe maine, nu conteaza, solutie este. Asta e misto, ca am foarte multa libertate ca model de videochat la Preziosa, lucrez cand si cum vreau. Si nu e ca si cum e vai, cine stie ce munca la studio, pentru ca tura de munca are doar 8 ore.

Intr-un mediu atat de relaxant sa castig atatia bani…MISTO!

preziosa videochat
preziosa videochat

Daca vreau eu sa stau mai mult sa castig mai multi bani, e problema mea. Eu pot face asa cum vreau la Preziosa, am camera mea de logare, programul meu de munca si felul meu propriu de a castiga mai mult de 1800 de dolari lunar in acest studio.

Eu sunt sigura ca jobul de la Preziosa imi aduce noroc. Tu ce zici? N-ai vrea sa ai atata noroc ca mine, nu crezi ca e misto sa am atata libertate si pot sa muncesc cand vreau, mai ales pe atatia bani? Eu zic ca e o sansa de nerefuzat, d-aia se si angajeaza atat de multe fete la Preziosa Iasi, stiu ele ce stiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here