La Lucky Studio, mă simt ca un star!

0
814
lucky stduio

Ai avut vreodată un job la care să mergi de fiecare dată cu plăcere, la care să te simţi bine, unde să ai cele mai bune condiţii şi o plată care să fie mai mult decât mulţumitoare? Mă vei invidia pentru asta, dar află că eu am un astfel de job, de când am descoperit Lucky Studio.

Ştii foarte bine că îţi vine foarte greu să îţi găseşti un loc de muncă, mai ales când eşti studentă. Te vezi pusă într-o dilemă: pe de o parte ai nevoie de bani, vrei să te descurci singură, iar pe de altă parte vrei să termini şi facultatea, pentru o şansă în plus în carieră. Pentru mine problema aceasta şi-a găsit rezolvare la Lucky Studio – cel mai bun studio de videochat din Iaşi şi din ţară!

De ce spun că la Lucky Studio mă simt ca un star? Să vedem … aş putea începe chiar de la prima vizită la studio – am fost întâmpinată doar de fete binevoitoare, amabile şi mă simţeam astfel în largul meu. La acel moment nu ştiam sigur dacă mă voi angaja – aşteptam doar o prietenă să termine tura de lucru. După câteva zile am venit însă la interviu, care a fost mai mult o discuţie liberă. Aşa am aflat, în parte, despre beneficiile pe care le pot avea ca şi model de videochat angajat la Lucky Studio.

Răsfăţul a început odată cu prima tură de muncă. Make-up, coafură, pe total o schimbare de look – nu ştiu exact cum se simt modelele ce defilează pe podiumuri prezentând creaţii ale designerilor celebri, dar eu aşa mă simţeam. Parcă eram în lumina reflectoarelor, toată atenţia asupra mea, iar asta mă încânta! Desigur orice model are un portofoliu de prezentare, de asta s-au asigurat fotografele profesioniste, care mi-au pregătit câteva fotografii pentru început, în care parcă nu mă recunoşteam.

Tot acest răsfăţ a continuat în timpul celor 8 ore de muncă, în care am fost complimentată continuu de admiratorii cu care am intrat în conversaţie. Orele au trecut în zbor, iar la final de program, chiar când eram pe punctul de plecare, mulţumită de cum a decurs prima zi, am mai avut parte de o surpriză: am încasat şi câştigul pentru cele 8 ore lucrate – 388 lei!

Aşa îmi petrec fiecare zi de muncă – răsfăţată şi tot timpul în centrul atenţiei. Sunt tratată nu ca un model oarecare, ci ca un adevărat star, ca o prinţesă! Mi se asigură şi transportul, bani am zilnic, programul mi-l fac după orele de la facultate … ce mi-aş putea dori mai mult? Acum înţelegi de ce spun că merg de fiecare dată la muncă cu plăcere?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here