La Lucky Studio invat ce inseamna rasfatul si confortul

10
2099

Daca inainte eram obisnuita sa ies in oras odata la o luna, cand aveam bani, acum de cand lucrez la Lucky Studio ies in oras zilnic, de cate ori vreau eu. Nu mi se mai pare un lux iesitul in oras si distratul, pentru ca am parte de asta oricand vreau.

Stiu ca poate pentru multa lume o sa para absurd ca spun asta, dar traind intr-o comuna din Iasi, mergeam in oras odata la luna si ma simteam foarte aiurea. Ai mei nu aveau situatia financiara pe care eu mi-o doream, asa ca nu ma puteau ajuta.

Asa ca, singurul lucru care ma mai bucura era faptul ca mergeam la o prietena care avea laptop si mai stateam pe internet la ea si vedeam cum fetele se distrau in Iasi. Voiam si eu, bineinteles, pentru ca ma saturasem sa stau la tara.

Am aflat ca pot castiga zilnic din videochat intre 300 si 800 de lei

Cand am aflat ca pot castiga intre 300 si 800 de lei zilnic la Lucky Studio, si ca voi primi si cazare, n-am mai stat pe ganduri. Inainte lucram ca bona pe la diferite familii prin sat si mai castigam cativa lei, dar nu credeam ca este posibil sa trec de la o asemenea situatie financiara scazuta la un rasfat precum cel de la Lucky Studio.

In momentul in care mi s-a confirmat si la interviu ca voi obtine zilnic intre 300 si 800 de lei, nu-mi venea sa cred. Chiar si 300 de lei daca as fi castigat intr-o zi, tot insemnau peste 4.500 de lei lunar, iar asta e suuuuper mult pentru mine! Mai ales ca n-am avut niciodata o asemenea suma de bani.

Ei bine, chiar daca nu am crezut in totalitate ca voi fi capabila de a castiga atatia bani zilnic, m-am lasat pe mana celor de la Lucky Studio Iasi. Asa, ei mi-au facut o sedinta foto de inceput, iar albumul a iesit minunat! Asta pentru ca m-au aranjat profesionistele de la Lucky Studio astfel incat sa arat super.

Cazare, make-up si transport gratis la Lucky Studio

Iar de acest aranjat am parte zilnic, pentru ca Lucky Studio mi-a asigurat make-up inainte de fiecare tura si transport gratis. Iar in camera pe care am ales-o eu sa lucrez ma simt ca si rupta din basme. E foarte frumos amenajata, cu baldachine si cu lenjerii de pat foarte fine, cu mobilier premium si tapet asa de stralucitor!

Si nu trebuia sa-mi fac griji nici pentru cazare, pentru ca ei m-au primit in vila lor din centrul Iasiului, dupa cum am mai spus. Asadar, totul mi-a fost oferit de catre Lucky Studio, iar eu chiar am inceput sa castig peste 300 de lei zilnic.

In acest fel, am inceput sa ma rasfat zilnic prin saloane, iesiri prin Palas, pe la cumparaturi, restaurante si viata mi se pare altfel de cand lucrez aici. Simt cum e sa ai o viata fara griji, plina de rasfaturi si confort, datorita celor de la Lucky Studio Iasi.

10 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here