La Lucky Studio “Eşti liberă să faci bani”!

10
1332
Lucky Studio
Lucky Studio

“Eşti liberă să faci bani!”, acesta este mesajul pe care l-am văzut peste tot la Lucky Studio în ziua în care m-am angajat ca model de videochat aici. Acest text m-a atras, voiam să ştiu la ce se referă, mai exact. Înţelegeam sensul, dar nu simţeam cuvintele aşa cum trebuia.

Pentru a simţi cu adevărat acest motto al studioului, a trebuit să lucrez câteva zile pentru a-mi da seama. Venind în fiecare zi în acest studio de videochat din Iaşi şi obţinând la sfârşitul fiecărei ture câte 190-250 de lei în mână, mă făcea să-mi dau seama uşor, uşor la ce se referă acest text ales de studio.

Fiindcă am putut să-mi aleg propria cameră de la început, eram propria mea şefă în ea. Nimeni nu intra să mă deranjeze sau să-mi spună ce trebuie să faci. Eram şi sunt liberă la Lucky Studio. Bine, asta şi pentru că lucrează doar femei aici şi oferim respect, pentru că asta şi primim.

Pot să fac ce vreau în camera mea de la Lucky Studio

Lucky Studio
Lucky Studio

Lucky Studio m-a făcut să înţeleg ce înseamnă un job în Iaşi în adevăratul sens al cuvântului. Mi-a arătat ce înseamnă respect, preţuire şi suport financiar desăvârşit.

Abia când am văzut că mă pot bucura în linişte de frumuseţea camerei mele, de dotările ei, fără ca nimeni să mă judece, am înţeles mesajul motto-ului. Lucky Studio îmi dă ocazia să fiu o femeie liberă şi fericită, prin câştigurile mele.

Nu mai este gălăgie, nici colegi care să mă întrerupă, nici frig şi nici ploaie în camera mea de la Lucky Studio. Sunt doar eu şi câştigurile mele de peste 200  de lei zilnic.

Lucky Studio face angajări în videochat absolut legale

Lucky Studio
Lucky Studio

Această libertate despre care vorbesc mi-a fost conferită şi de legalitatea contractului de angajare de la Lucky Studio. Totul este legal, frumos şi pe deasupra, îmi primesc mereu banii, fără întârzieri.

Corectitudinea de care profit aici este dovada profesionalismului. Şi nu am ce să le reproşez celor de la Lucky Studio, sinceră să fiu. Mi-au dat libertatea de a-mi alege singură orele şi zilele în care lucrez, camera de muncă şi modul de muncă.

Totul doar pentru a mă face pe mine să fiu mulţumită pe deplin. Iar eu mă bucur la maximum de ceea ce mi se oferă aici. Aşa condiţii de muncă nu am mai întâlnit nicăieri. Acum înţeleg. Lucky Studio este libertate pentru mine. Sunt liberă să trăiesc, să fiu fericită şi să obţin banii care să-mi dea o viaţă confortabilă.

 

 

 

10 COMENTARII

    • Amenzi? Cine a spus ceva de amenzi? Lucky Studio nu este acel studio care să amendeze şi care să limiteze fetele. Nu aşa se procedează. Lucky Studio încearcă să ne aducă tot ce ne dorim, pentru a ne face să iubim acest job şi pentru a nu fi nevoite să încălcăm regulile 😀

    • Există reguli ca în orice mare companie. Nimic nu funcţionează fără reguli. Dar fetele nu au treabă cu ele, pentru că nu se referă la reguli din astea care te amendează şi care îţi pun restricţii. Sunt doar reguli de bun simţ :*

  1. Hmmm.. Şi de cât timp lucrezi tu la Lucky Studio de eşti aşa mulţumită? Pentru că în primele luni totul este lapte şi miere la orice job în Iaşi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here