La Lucky Studio, cele mai bune modele ajung să câștige chiar și 10.000 de dolari lunar

0
1649
Lucky Studio

 

 

       Munca interminabilă de la job şi salariul deloc motivant au ajuns să fie ceva comun în viaţa femeilor din ziua de astăzi. Eu, personal, consider că ar trebui să fim plătite pentru simplul fapt că existăm şi suntem aşa frumoase. Nu-i aşa? Glumesc, desigur. Însă, fiind femei, chiar merităm mai mult decât un job sâcâitor care ne mănâncă zilele, sănătatea, dar mai ales frumuseţea. Nu mai avem timp să fim frumoase, să ne relaxăm, să ne răsfăţăm, pentru că muncim foarte mult. Acest lucru a luat sfârşit cu Lucky Studio Iaşi, cel mai profesionist studio de videochat din ţară.

Paşii simpli către succes şi câştiguri de milioane

          Primul pas pentru a avea o carieră de succes este stabilirea unui interviu la Lucky Studio, în urma căruia se semnează contractul de colaborare în videochat. Pentru a ajunge unde ţi-ai propus, trebuie să începi cu începutul. Iar fiindcă Lucky Studio este un studio care face angajări în deplină legalitate, primul lucru esenţial pentru ei este contractul. Acest contract dovedeşte condiţiile legale de muncă în care lucrezi, dar şi seriozitatea studioului care oferă şi doreşte să primească respect. În momentul în care acest pas este finalizat, te poţi bucura de începutul promiţător al unei cariere înfloritoare.

Al doilea pas este fructificarea tuturor informaţiile primite în urma trainingului specializat oferit de Lucky Studio. Cu acest training, ai toate şansele să devii un model adevărat de videochat, cu câştiguri desăvârşite. Aşa a început şi cariera mea, cu un training în Praga la cel mai cunoscut studio de videochat, Flirt4Free. Acolo am deprins toate calităţile datorită cărora câştig astăzi atât de bine.

Nu trebuie să te întrebi cât câştig, îţi voi spune chiar eu imediat. Poate nu ştiai, însă Lucky Studio dispune de un sistem de plată la zi, graţie căruia câştigurile variază între 300 şi 800 de lei pe zi, cu posibilitatea depăşirii. Bineînţeles, am avut zile şi zile, în care nu încasam mai mult de 400 de lei, şi zile în care ajungeam şi la 1.000 de lei. Aceşti bani au depins de starea mea de spirit, de felul meu de a atrage admiratorii online şi de voinţa pe care o afişam. Aşadar, pentru câştiguri cât mai mari, trebuie o voinţă cât mai mare.

Ultimul pas este să te bucuri de condiţiile luxoase pe care Lucky Studio le oferă ca şi amenajări. Logându-te din aceeaşi cameră, pe aceeaşi  tură, timp de 5 zile pe săptămână îţi va aduce faimă pe toate site-urile. Astfel, poţi câştiga peste 5.000 de lei pe săptămână, iar cu tot cu bonusurile săptămânale de 3.000 de lei ajungi la 10.000 de dolari lunar. Munca timp de câţiva ani alături de Lucky Studio mi-a adus acest venit şi mie. Este atât de uşor precum pare, trebuie doar să vrei!

         

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here