La Lucky Studio, am profit maxim din videochat

1
1710
lucky studio

         Un singur studio există în România care poate să aducă unei femei satisfacție maximă, acela este Lucky Studio. Acest studio de videochat din Iași mi-a adus tot ce mi-am propus vreodată să am.

Totul a început când am împlinit 18 ani și mi-am dorit să mă angajez. Desigur, nu doream orice job din care să îmi pot plăti doar facturile și atât. Am vrut ceva mai mult, am vrut o viață plină de confort. Asta am primit încă din prima zi de la Lucky Studio Iaşi. După un interviu mai mult decât convingător, am dorit cu nerăbdare să semnez deja contractul. Nu am semnat orice contract, am semnat un contract legal, care are la bază Noul Cod Civil.

Acest contract mi-a oferit o gamă variată de beneficii, printre care și bonusul de angajare de 2.000 de lei și alții 11.480 sub formă de produse și servicii. Acum urmează partea și mai frumoasă. 11.480 de lei investiți doar în look-ul meu, machiaj și coafură zilnică, manichiură și pediuchiură, accesorii, transport gratuit și cursuri de limba engleză și franceză.

Ce să vrea o femeie mai mult de atât? Răsfăț, siguranță și educație, gratis. Uite că se poate mai mult, cu Lucky Studio. Încă nu am ajuns la partea financiară adevărată. O să îți uimesc privirea când o să vezi ce îți spun. După doar câteva zile lucrate, câștigul meu era undeva între 150 și 300 de lei pe zi. Dar nu m-am oprit aici. Cu ajutorul fetelor de la Lucky Studio care mi-au oferit training și sfaturi, la scurt timp câștigul s-a ridicat la 400 de lei pe zi, chiar 500. Dacă aș fi ales alt job, la vârsta mea primeam doar 500 lei într-o lună, nu într-o zi.

Am avut și altă variantă de salariu, bineînțeles. Aș fi putut opta oricând pentru un salariu fix de 4.500 de lei pe lună, dar o femeie care poate și vrea, își dorește mereu mai mult. Eu știam că pot mai mult de atât și chiar așa a fost, alături de Lucky Studio Iaşi.

Am dezvăluit mica divă din mine, cu ajutorul lui Lucky Studio. Cu toate beneficiile de care mă bucur și toți banii câștigați, dezvălui ușor toate părțile frumoase și feminine din mine. Asta pentru că mă pot bucura, am și timpul necesar pentru a mă bucura. Lucky Studio mi-a oferit un program atât de flexibil, încât nu mai simt că lucrez, ci doar că mă bucur din plin de viață.

Ca să nu mai spun că lucrez singură în cameră, și ce cameră! Oh, Lucky Studio este singurul loc unde pot face bani și mă pot bucura de ei în același timp.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here