La Lucky Studio am parte mereu de distracţie

0
2017
luckystudio.ro

Sunt model de videochat de un an de zile. Pot să afirm cu încredere că a fost cel mai plăcut an din viaţa mea. A fost un an plin de împlinire. A fost un an în care m-am distrat, am muncit, am câştigat bani şi am făcut câteva vizite în afara ţării. Pare greu de crezut, însă aşa este. Câteva detalii vă ofer în continuare.

Lucky Studio mi-a promis de la bun început o viaţă distractivă. Am acceptat provocarea. Acum accept provocarea unui alt an de muncă şi mă pregătesc să mai semnez un contract de colaborare pe încă un an de zile. La semnarea acestui contract am parte de bani suplimentari. Aici nu intră în calcul banii care îi câştig zilnic. Ce e al meu e pus deoparte. Pachetul bonus de 13.480 lei îmi va aduce distracţie la cote înalte. O distracţie pe care sunt pregătită să o îmbrăţişez. Următoarea zi de la semnarea contractului, potofelul meu va fi mai plin cu încă 2000 lei cash. Iar restul din bonus îmi va fi furnizat sub formă de produse şi servicii. De la fotografii, şedinţe la spa, şedinţe de make up, transport gratuit, cazare dacă îmi doresc, le primesc de la Lucky Studio cu încredere.

Lucky Studio îmi spune că sunt mereu câştigătoare

Nu este ca la bingo sau ca la loto. Lucky Studio este cel care mă avantajează şi îmi pune la dispoziţie cele mai moderne camere de videochat. Îmi permit răsfăţul să aleg ce vreau, stil antic, modern, culori îndrăzneţe sau mobilier sofisticat. Cred că este o situaţie de tip câştig-câştig. Şi eu câştig şi Lucky Studio câştigă. Ce îmi trebuie pentru o viaţă câştigătoare? Să cunosc o limbă străină şi să am puterea să devin mai încrezătoare în mine. De prima parte s-a ocupat Lucky Studio. În primul an am fost elevă la cursurile de engleză ale studioului. Acum ştiu engleza şi mă pot descurca oriunde în lume.

Conversaţiile mele acum se desfăşoară în engleză. Cred că mai bine mă descurc eu cu ceea ce fac, decât cineva cu două diplome de limbi străine. Anul acesta poate voi opta pentru a învăţa şi franceza. Faptul că nu am mai lucrat în alt studio de videochat din România mă ajută şi mai mult. Lucky Studio m-a format în aşa manieră încât să fiu eu cea care câştigă de fiecare dată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here