La Heylux sunt acceptata asa cum sunt, de aceea pot face videochat linistita

10
1998

Toata lumea are impresia ca atunci cand vine vorba de videochat trebuie sa arati ca o printesa fashion si aceasta gandire nu e ok. Cel putin nu cand vine vorba de studiouri profesioniste precum Heylux Iasi. Pentru ca aici, de exemplu, nu mi s-a impus niciodata sa arat intr-un anume fel, ci doar sa fiu draguta si amabila.

Eram putin speriata ca la Heylux n-o sa ma accepte pentru ca-s prea simpla si nu arat stralucitor, ci sunt modesta. Dar m-am bucurat enorm de mult cand am vazut ca nu a fost asa, cand cei de la Heylux m-au primit cu drag. Mai exact, femeile de aici care m-au intampinat cu atata caldura si mi-au spus ca sunt frumoasa si nu trebuie sa-mi fac griji si ca oricum nu trebuie sa indeplinesc anumite standarde.

La Heylux a fost de ajuns sa fiu draguta si simpatica

Tot ce mi s-a cerut la Heylux a fost sa fiu o persoana onesta si cinstita, pentru ca asta mi-au oferit si cei de la studio la randul lor. In rest, tot ce a tinut de aspect putea fi retusat zilnic prin faptul ca aveam parte de make-up artiste care se ocupau de aspectul si machiajul meu inainte de turele de munca.

Singura conditie pe care Heylux o impune este varsta peste 18 ani, pentru ca este un studio legal. Si este de la sine inteles sa fie asa, pentru ca Heylux lucreaza cot la cot cu legea si trebuie sa ofere siguranta si discretie fetelor care lucreaza aici. Deci bineinteles ca am fost de acord cu aceasta conditie, pentru ca asa trebuie sa fie.

In rest, nimic nu mi-a stat in cale pentru a ma angaja la Heylux Iasi si pentru a castiga zilnic intre 300 si 800 de lei si pentru a primi saptamanal bonusuri de pana la 3.000 de lei din videochat. Ba chiar mai mult, ma simt super ok sa fac videochat la Heylux Iasi stiind ca sunt atat de apreciata si recompensata pentru ceea ce sunt si ce fac.

Videochatul e mult mai usor la un studio ca Heylux

Daca as fi fost in alt studio de videochat, probabil nu era la fel. Dar profesionalismul celor de la Heylux mi-a aratat ca videochatul adevarat este ceea ce se intampla aici la studio, unde eu ma simt super confortabil si bine intre aceste femei dragute, care ma respecta si ma trateaza foarte frumos. Heylux este, fara niciun dubiu, studioul de care are nevoie orice fata din tara.

 

10 COMENTARII

  1. Prin faptul ca Heylux pune la dispoizita fetelor make-up artiste care se ocupa de ele in fiecare zi. Deci nu trebuie sa arate ca modele fashion, pot fi cat de simple vor ele. Trebuie doar sa stie sa zambeasca. 😉

    • Daca spui tu, asa o fi. Dar tot sunt de parere ca trebuie ca fetele sa arate intr-un anume fel pentru a face videochat 😉 Parerea mea. Desi Heylux poate le pune la dispozitie tot ce vor ele…

      • Sunt fete la Heylux care arata foarte simplu, nu au nimic in special, dar stiu sa vorbeasca frumos, sa fie amabile, sa zambeasca si uite ca asa castiga o multime de bani. Nu este asa cum crezi tu, dar iit respect parerea :*

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here