La Heylux am sansa sa ajung la venituri de 10.000 de lei numai din bonusuri

0
1235
videochat la heylux
videochat la heylux

Care crezi ca este avantajul unui model de videochat la Heylux Iasi? Sunt curioasa care ar fi raspunsul romancelor, pentru ca probabil multe nu stiu cate avantaje poate avea pentru ele acest job in Iasi. Multa lume are impresia ca in toate studiourile de videochat se castiga la fel si peste tot e acelasi lucru.

Si chiar nu e deloc asa, fiecare studio de videochat e diferit. Chiar nu se pune accentul doar pe prezenta mea acolo, sa spunem, si atat. Se pune accentul si pe aspecte precum decorul oferit, serviciile pe care studioul le pune la dispozitia fetelor, bonusurile oferit, trainingul si cursurile oferite, sedintele foto, etc etc.

Sunt multe secrete despre Heylux pe care nu le stii

videochat la heylux
videochat la heylux

Crezi ca toate studiourile ofera aceste lucruri? Nu, iti spun eu ca nu. Cu tristete am constatat ca exista studiouri unde nici macar sedinte foto nu se fac modelelor. Lucru trist, de altfel, mai ales ca eu primesc chiar saptamanal sedinte foto la Heylux, plus machiajul gratuit inainte de turele de munca.

Tie ti se ofera sedinte de make-up gratuite in fiecare zi la studioul la care lucrezi? Sa ghicesc eu raspunsul: nu:). Bineinteles ca nu, ca machiajul e costisitor, crezi ca se complica cineva sa ofere tuturor modelelor asta? Vezi acum de ce nu toate studiourile sunt la fel?

Pentru ca Heylux, spre deosebire de alte studiouri, dispune de toate aceste lucruri si mult mai mult. Ca sa-ti dau un exemplu concret, numai la Heylux pot avea venituri lunare de peste 10.000 de lei NUMAI DIN BONUSURI.

Deci, sa ma fac inteleasa, pot avea 100 de milioane la Heylux numai si numai din bonusurile saptamanale pe care acestia le ofera. Fiindca am ceva experienta la Heylux, eu castig mai mult de 4.500 de lei intr-o saptamana lucrata la Heylux, asta insemnand ca primesc un bonus de 2.500 de lei in fiecare duminica.

Toate fetele de la Heylux beneficiaza de un sistem de bonusare misto

videochat la heylux
videochat la heylux

O luna are 4 saptamani, asta inseamna ca primec cate 2.500 de lei de 4 ori. Suma aceasta inmultita la 4 inseamna 10.000 de lei, pe care ii am numai din bonusurile din acest studio. Sunt norocoasa, intr-adevar. Dar si restul fetelor sunt, pentru ca toate beneficiem de acelasi sistem de bonusare.

Sunt fete care au bonusuri mai mari, sunt fete cu bonusuri mai mici. Depinde de cat este fiecare motivata sa castige, pentru ca bonusurile depind de castiguri. Insa tot ce conteaza e ca Heylux este diferit si aici se merita sa te angajezi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here