La balul de absolvire am mers cu propria mea maşină datorită lui Lucky Studio!

10
2799
model

        Poate în tot ce voi povesti acum, se vor regăsi multe fete de vârsta mea, sau altele care au fost în locul meu. Cam totul a început acum un an, când am împlinit 18 ani, la fel şi fetele de la mine din liceu. Ca şi cadou de majorat toate au primit maşini de la părinţi, însă eu n-am avut aceeaşi situaţie ca şi ele. În cazul acesta, Lucky Studio a fost varianta pe care am ales-o în acel moment.

Căutam un job în Iaşi care să mă ajute să le pot dovedi tuturor că pot avea şi eu ce au ei, dar din propria mea muncă. Nu eram tocmai sigură pe mine când am ales ca şi loc de muncă în Iaşi tocmai videochatul, dar pe moment a părut cea mai bună idee.

Toate fetele vorbeau pe forumul Lucky Studio numai de bine, iar eu m-am lăsat convinsă de asta şi de faptul că se poate câştiga peste 300 de lei zilnic, până la 800 de lei. Iar adevărul este că, după ce m-am angajat în acest studio de videochat din Iaşi, am rămas la aceeaşi părere că a fost o idee bună să aleg Lucky Studio.

Am început să muncesc la Lucky Studio la începutul clasei a 12-a şi surprizele care au urmat m-au şocat

          Nu aveam foarte multă încredere în mine la început, însă m-am gândit că nu am ce să pierd. La urma urmei, tot job este. Iar dacă era ceva ce nu mi-ar fi plăcut, puteam renunţa oricând. Chiar dacă la Lucky Studio totul e legal, nu m-a ţinut nimeni niciodată cu forţa.

Şi am început uşor, uşor, cu training-ul oferit de profesionistele de la Lucky Studio. Ele m-au ajutat să-mi întăresc caracterul, iar serviciile de make-up zilnice şi şedinţele de înfrumuseţare mi-au dat încredere în mine.

Fiind şi foarte tinerică, am avut succes şi noroc la foarte mulţi admiratori online, cu care am socializat şi am legat prietenii foarte frumoase. Am început de la un câştig zilnic de 220 de lei şi m-a şocat faptul că acei admiratori voiau să fie prieteni cu mine, să mă asculte şi să vorbim.

Practic, luam bani în fiecare zi pentru că vorbeam cu membrii de pe site-urile de videochat şi le ascultam complimentele ce mi le aduceau. În câteva luni, am şi evoluat în câştiguri datorită acestora.

Evoluţia mea mi-a adus o maşină într-un an la Lucky Studio

          După un an de muncă la Lucky Studio, am ajuns unde mi-am dorit eu. Şi ghici unde! Mi-am luat propria maşină, desigur că a fost o marcă foarte cunoscută şi scumpă în România.

Am luat-o la mâna a doua, dar chiar şi aşa a fost scumpă şi a atras invidia tuturor colegelor mele. Nimănui nu-i venea să creadă că o fată de vârsta mea şi-a luat maşină şi a avut o apariţie atât de senzaţională la balul de absolvire. Cu banii de la Lucky Studio mi-am luat şi o ţinută superbă şi tot ce mi-a trebuit. A fost o seară perfectă.

 

 

10 COMENTARII

  1. Nu, pentru că eu terminam orele la ora 2. După ora 2, puteam să lucrez oricând la Lucky Studio şi oricum mi-am făcut propriul program de muncă. Plus că eu am ales să lucrez weekend-urile mai mult şi în timpul săptămânii mai puţin. M-am descurcat cu ajutorul celor de la Lucky Studio 😀

  2. Da, aşa e, sunt un studio de excepţie. Adică dacă oferă o viaţă confortabilă, pe placul femeilor, ei şi-au atins scopul. Iar eu pot spune că femeile de la Lucky Studio chiar sunt mulţumite de serviciile de aici:D

  3. Eu sunt satisfăcută de faptul că nu duc lipsuri. Mi-am luat şi maşină în 2 ani, mi-am luat de toate. Apartament în rate, cu avansul plătit direct în mână, cu ajutorul lui Lucky Studio… tot ce vreau 😀

  4. Nimeni nu spune că Lucky Studio este făcut din aur! Lumea se teme şi spune că poate se exagerează. Însă femeile caută linişte, confort şi răsfăţ. Iar Lucky Studio poate oferi asta. Deci ce să ne dorim mai mult de atât?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here