Jobul oferit de Lucky Studio ma ajuta sa nu ma stresez cu cheltuielile

10
2172

Heiii! Numele meu este Roxana si lucrez la Lucky Studio deja de 3 luni, si pot spune ca sunt foarte multumita. Inainte nu m-as fi gandit ca voi lucra vreodata in videochat, dar o prietena de la liceu lucra deja la Lucky Studio si m-a ajutat.

Stia ca ai mei sunt plecati in strainatate si era mai greu pentru mine cu cheltuielile, deoarece ma intretineam singura. Si, fiind la liceu, iti inchipui ca era destul de greu. Adica… Sa stau sa lucrez pana pe la miezul noptii dupa ce terminam orele pentru a avea bani de chirie nu era usor.

Plus de asta, banii ii primeam la sfarsit de luna si imi era destul de dificil sa ma descurc asa. Pana asteptam sa primesc banii, cheltuielile apareau iar eu ma bagam tot mai tare in datorii. Dar dupa ce mi-a zis prietena asta a mea de Lucky Studio si de castigurile in videochat zilnice de aici, m-a tentat.

La Lucky Studio obtin usor peste 4.000 de lei lunar

Raining-money

Acum, adevarul este ca mai bine obtin peste 4.000 de lei lunar la Lucky Studio, decat in orice alta parte. Bineinteles, banii ii primesc in fiecare zi, intre 300 si 800 de lei, dar la sfarsit constat ca am castigat mai bine de 4.000 de lei intr-o luna.

Si gandeste-te ca nu merg in fiecare zi la Lucky Studio, ci am un program pe care eu mi l-am creat, fiind si part-time. Asa, mi-am ales ce ture de munca am dorit si ce interval, la fel ca si zilele in care sa merg la Lucky Studio.

Nici nu prea am cum sa merg momentan in fiecare zi, pentru ca am de invatat foarte mult si am cursuri. Dar Lucky Studio m-a scapat de multe griji, oricum. Vin doua, trei zile pe saptamana si obtin toti banii necesari.

Am uitat sa-mi fac griji cu cheltuielile

FDS_606651

In doar cateva zile muncite la rand la Lucky Studio imi pot plati chiar si chiria si facturile, iar cu banii obtinuti in restul lunii ma mai rasfat si eu din cand in cand. Mai merg pe la Palas si ma distrez cu prietenele prin club uneori, asa ca nu duc o viata deloc monotona.

Cu banii pe care ii fac la Lucky Studio nu ma mai imbrac cu haine urate si simple, imi cumpar haine de la Zara, H&M si toate brandurile astea frumoase. Sunt mult mai eleganta acum, am mai multi bani si altfel ma privesc fetele din liceu.

Cel putin, nu ma mai privesc cu ignoranta si ma respecta pentru ca la varsta mea imi permit aproape orice. Iar mereu voi afirma ca tot ce am acum este datorita celor de la Lucky Studio.

10 COMENTARII

  1. Sunt si eu mama si m-am angajat la Lucky Studio si nu e motiv de ingrijorare, crede-ma. Adica stai, daca-s mama nu mai am voie sa lucrez pentru a oferi un trai decent copilului meu?

  2. Bai, eu sunt de acord cu videochatul pana la un punct. Adica, de exemplu, e ok ca faceti bani la Lucky Studio, dar ce trebuie sa faceti pentru banii aia? Nici nu vreau sa ma gandesc…

    • Ai acelasi nume ca si mine. Ce dragut :d Nu, de ce ar afla, daca Lucky Studio ma ajuta cu discretie si confidentialitate ? Eu n-am de ce sa le spun, pentru ca nu este treaba lor ce fac eu.:)

    • Nu are nicio treaba una cu alta. Nu am de ce sa le spun pentru ca oamenii sunt invidiosi si ar vorbi mult si aiurea. Mai bine ma bucur de Lucky Studio fara sa dau prea multe detalii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here