Jobul la Lucky Studio imi ofera toti banii la care visam

0
1496

Ma crezi sau nu, inainte viata mea era foarte dificila, pentru ca imediat ce primeam salariul, aveam cheltuieli de facut si zilnic ma intrebam daca o sa raman fara bani. Ceea ce se si intampla, desigur, pentru ca din 1.200 de lei nu plateam decat facturi, cheltuieli, chirie si cam atat. Uite asa ramaneam fara bani pe la jumatatea lunii. Ma bucur, insa, ca de cand lucrez la Lucky Studio nu se mai intampla asta.

Daca inainte stateam zilnic cu teama ca nu stiu ce voi face a doua zi in privinta banilor, la Lucky Studio Iasi ii castig zilnic si nu mai am niciun stres. M-am angajat in acest studio de videochat din Iasi in speranta ca voi castiga macar cu 1.000 de lei mai mult decat aveam inainte.

Castigurile mele sunt de 5 ori mai mari la Lucky Studio Iasi

Dar nu ma asteptam sa castig chiar si de 5 ori mai mult la Lucky Studio. Inainte, mi-era de ajuns si daca obtineam 100 de lei zilnic si m-as fi descurcat. Bucuria mea, insa, este sa castig peste 300 de lei zilnic la Lucky Studio. Iar acum nu numai ca “ma descurc”, dar am o viata mult mai confortabila si mai linistita decat cea dinainte.

In primul rand ca m-am linistit, nu mai stau toata ziua cu stres si griji ca voi ramane fara bani sau fara mancare. Este foarte important pentru mine sa ma pun la somn linistita si sa ma trezesc la fel. Inainte abia dormeam, dar de cand fac videochat la Lucky Studio am scapat de probleme si agitatie.

In al doilea rand, Lucky Studio m-a scutit de foarte multe cheltuieli pe care le avam inainte. De exemplu, anual dadeam cel putin 4.800 de lei pe transport, iar acum il primesc gratis de la Lucky Studio. O masina vine si ma conduce la munca de fiecare data, si economisesc foarte multi bani. Mai mult, nu trebuie sa mai fug dupa autobuz, pentru ca masina vine chiar in fata blocului.

Toata lumea de la studio ma trateaza precum o printesa!

Iar cand ajung la studio, profesionistele de aici se ocupa de machiajul meu, imi ofera training specializat, sfaturi, suport si prietenie. Este super sa lucrez intr-un asemenea mediu de munca in care sunt respectata si apreciata zilnic pentru ce fac. Inainte, la vechiul job, nimeni nu se ocupa de mine.

Dar la Lucky Studio primesc tot felul de servicii zilnice si toate femeile de aici sunt prietenoase si ma ajuta, la fel ca o familie. Este uimitor ca am gasit intr-un studio de videochat din Iasi un job pe care femeile il cauta toata viata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here