Jobul la Lucky Studio îmi oferă avantaje pe care nu le-am visat

0
1680
lucky studio

Unele dintre voi nu ştiţi încă ce înseamnă să lucrezi la cel mai bun studio de videochat din Iaşi şi din ţară. Vă scriu despre avantajele mele la Lucky Studio pentru că a trecut deja 1 an de când sunt angajată ca model de videochat. Am vrut să văd dacă se schimbă ceva după un timp, dar lucrurile nu au evoluat decât în bine.

Din prima vreau să vă spun că se lucrează legal şi că îţi este respectată intimitatea. Totul este confidenţial şi nu află nimeni că lucrez în videochat decât dacă aleg eu să spun asta. La urma urmei, nu am nimic de ascuns şi vreau să vă spun şi vouă de câte beneficii am avut parte 1 an de zile. Voi mai avea parte de ele însă, pentru că vreau să semnez un contract pe încă 3 ani – acum e clar sau nu că e un loc de muncă bun? Vă mai spun despre Lucky Studio câteva lucruri care şi pe mine m-au surprins plăcut încă de la început.

Fiecare fată angajată ca model de videochat la Lucky Studio are asigurat transportul către şi de la studio în fiecare zi. Înainte de a începe tura de muncă – una din cele 6 posibile într-o zi, dintre care poţi alege – suntem toate aranjate, machiate şi coafate de make-up artiste şi hair-stiliste profesioniste. Din când în când mai facem şi câte o şedinţă foto pentru a mai adăuga noi fotografii la portofoliul de model. Toate acestea, subliniez încă o dată, sunt oferite GRATUIT, ca bonus de angajare, alături de cursurile de engleză şi franceză pentru o mai bună comunicare cu admiratorii online.

La Lucky Studio pot alege totul după bunul plac. Îmi fac singură programul – o zi, două, trei sau cinci zile pe săptămână, după cum am timp. De fiecare dată îmi aleg camera în care voi lucra şi dacă vreau pot chiar să renunţ oricând. Departe de mine un astfel de gând însă – o duc mult prea bine la Lucky Studio!

Spun că o duc bine pentru că oricare din colegele mele e de acord cu mine. Imaginează-ţi cum ar fi ca în fiecare zi, după 8 ore de muncă, să pleci acasă cu sute de lei (în principiu între 300 şi 800 de lei, dar poate fi şi mai mult). Închipuie-ţi că geanta sau pantofii scumpi pe care ţi-i doreşti de mult îţi pot completa garderoba în maxim 2 zile. Află cum e să nu mai depinzi financiar de nimeni, cum e să te descurci excelent pe cont propriu. Află tu singură, dacă pe mine nu mă crezi, de câte avantaje oferă Lucky Studio şi vino la un interviu. Îţi spun – nu vei regreta!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here