Jobul la Lucky Studio imi asigura o viata fara griji in Iasi

10
2636

N-ai observat cat de agitati, stresati si nervosi sunt oamenii din cauza joburilor pe care-l au? Am ajuns sa constat ca majoritatea joburilor de pe piata muncii nu fac decat sa ne manance sanatatea si sa ne distruga psihicul. Cand stai cate 11-12 ore la munca, in galagie si stres, nici n-ai cum altcumva. De asta consider oamenii au nevoie de mai multe joburi precum cel de la Lucky Studio.

Nici macar n-am planuit vreodata sa ma angajez in videochat la Lucky Studio. Stiam ca se castiga bani din videochat si mi-am zis sa lucrez o luna, doua la Lucky Studio si sa castig bani pentru o masina mai simpla, cu care imi pot face treaba. Nici nu m-am gandit vreodata ca decizia mea de a lucra la Lucky Studio se va dovedi a fi cea mai buna din viata mea.

Inainte, ma gandeam la problemele pe care le aveam

Cu jobul meu de consultant nu prea mai mergea si imi doream sa iau o pauza, sa nu mai ajung acasa obosita si rupta de realitate. Voiam ca macar o data sa ajung si eu fericita acasa, sa ma bucur de viata frumoasa pe care o am si sa n-am griji. Dar cum as fi putut sa n-am griji cand stiam ca nu castig mai mult de 1400 de lei lunar, lucrez cate 10-11 ore pe zi si am datorii si cheltuieli?

Chiar n-ai cum sa fii linistita cand ai atatea pe cap. Asa ca am decis sa-mi iau o pauza de la toate acestea. Auzisem ca la Lucky Studio se castiga zilnic intre 300 si 800 de lei din videochat si am luat-o ca pe o gluma la inceput. Mi-am zis sa incerc si sa vad ce iese, dar a devenit un mod de viata.

Cand am realizat cat de frumos sunt tratata la Lucky Studio de catre femeile care lucreaza aici si cata liniste este atunci cand muncesc, mi-am dat seama ca nu mai vreau altceva. Mi s-a oferit exact cata libertate si respect am vrut. Am primit propriul spatiu de munca, pe care l-am ales din cele 17 camere de la Lucky Studio.

De cand m-am angajat in videochat la Lucky Studio, imi merge bine

In acesta, nimeni nu intra sa ma deranjeze si nu era galagie, nici stres si nici sefi enervanti care sa-mi manance zilele. Am ales un program de munca de 8 ore pe zi, a cate 5 zile pe saptamana. Si nu mi-as fi imaginat ca e asa de placut sa-mi petrec cate 8 ore online si sa castig de pe urma socializatului cate 260 de lei zilnic.

Si nici nu trebuie sa ma mai trezesc dimineata, sa ma agit prin casa sau sa fug dupa autobuz, pentru ca am un program flexibil si am parte de transportul asigurat de catre cei de la Lucky Studio Iasi. O spun sincer, chiar nu mai am griji de cand fac videochat la Lucky Studio. Ce griji sa mai am, daca am bani si un job in Iasi atat de usor si departe de societatea galagioasa?

10 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here