Jobul in videochat de la Heylux m-a ajutat sa-mi platesc rata la banca

0
1279

Ca tot romanu’, mi-am dorit si eu sa am ceva al meu, cum ar fi o casa, o masina sau orice altceva isi mai doreste un om. Am vrut sa am si eu ceva pe numele meu, pentru putina stabilitate. Bineinteles ca daca vine vorba de joburile din Romania, acestea nu m-au ajutat deloc cu aceasta stabilitate. A trebuit sa fac o rata la banca, pe care am reusit sa o platesc doar cu ajutorul jobului de la Heylux.

Ajunsesem sa cred ca n-o sa-mi mai pot plati rata, pentru ca toate comisioanele lunare erau tot mai mari, iar eu nu castigam decat foarte putin pe luna. Rata tot crestea, dar salariul meu nu, si mi-era tot mai greu sa platesc. Uneori nici nu plateam si aveam de dat penalitati si asa mai departe.

Heylux este cel mai bun studio de videochat din Iasi

Credeam ca o sa ma dau batuta, dar apoi am descoperit videochatul. Toata lumea spunea cat de misto e si cat de multi bani se castiga din acesta, asa ca mi-am zis sa incerc si eu. Fiind din apropierea Iasiului, am cautat ceva din Iasi, bineinteles. Cel mai bun studio pe care l-am gasit era Heylux.

Sau cel putin asta scria peste tot pe internet, ca Heylux este cel mai bun studio de videochat din Iasi. La interviu am fost total sincera, le-am spus ca vreau sa fac videochat pentru ca am probleme cu banii si pentru ca am o rata de platit la banca. Managera m-a inteles perfect si mi-a oferit sustinere inca din acel moment.

Dupa ce m-am decis sa lucrez ca model de videochat la Heylux, n-a durat mult pana m-am angajat. Prima data mi s-a facut o sedinta foto super si apoi urmatoarea zi deja lucram ca model de videochat si-am avut si primul meu castig in acest domeniu.

Cu banii de la acest job in Iasi am reusit sa-mi platesc rata la banca!

Fetele de la Heylux s-au miscat foarte repede, doar cu un buletin m-am angajat, fara sa trebuiasca sa fug eu prin oras sa fac copii la acte. Mi-a placut acest profesionalism si aceasta eficienta de care au dat dovada si desi voiam sa lucrez la Heylux doar pana termin rata de platit, uite ca lucrez si astazi.

Rata am terminat-o de platit cred ca acum vreo 2 luni, dar am realizat ca imi place foarte mult sa stau sa castig intre 300 si 800 de lei zilnic la Heylux, pentru ca e o metoda usoara de castig. Chiar cea mai usoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here