Învaţă de la alţii, învaţă din povestea mea la Lucky

2
1682

uit în urmă şi îmi dau seama, acum, putea fi un exemplu pentru alte femei. Şi eu la rândul meu am avut de învăţat de la unii, de la alţii. Se spune a greşi este omeneşte, însă dacă eşti atent la cei din jur şi eviţi faci aceleaşi greşeli pe care le fac ei atunci eşti mai înţelept. În fine, cert este pentru mine contează extrem de mult ceea ce ţine de puterea exemplului aşa am îţi explic de ce povestea mea la Lucky merită spusă.

Aud mereu idei precum: „nu putea lucrez la videochat” şi alte poveşti de acest gen. Păi de ce? Întreabăte de ce spui vehement nici nu îţi doreşti auzi despre asta? Şi ştii, misiunea mea nu ţine de a te convinge de faptul aici ar trebui lucrezi. Cu toate acestea, alegerea unora nu trebuie comentată acid.

Eu am început, sincer spus, cu o curiozitate despre tot ceea ce înseamnă acest job. Nu credeam multe din cele care mi se spuneau asta până când am decis văd eu, cu ochii mei, despre ce se întâmplă acolo. Aşa am ales merg la un interviu la studioul Lucky. Eram în punctul în care parcă îmi doream ca ei convingă pe mine şi nu invers. Studioul, de cum intri, îţi inspiră încredere. Are aşa o aură, un spirit vesel. Dai numai de femei, cu ele conversezi şi cu ele formezi o echipă; am aflat ulterior politica la Lucky ţine de faptul numai femei au voie în acest studio şi echipa lor este formată numai din femei, chiar şi când vine vorba de şofer.

Şofer??? Da, ai auzit bine. Îţi oferă şi transport, indiferent vii sau pleci de la studio, indiferent pe ce tură lucrezi. E în schimburi, deci poţi alege o variantă care  îţi convină cel mai mult. Mai apoi aflu ai şi fotograf sau rog fotografă ea tot femeie e. Ai camera ta şi munceşti lejer. Trucul este stăpâneşti arta conversatului. Şi chiar şi când experienţă îţi lipseşte ai parte de trainingul necesar pentru asta, tot din partea lor.

Ca un ghid, te instruieşte, ca un loc de muncă altfel pentru din toate punctele de vedere chiar aşa este, altfel, jobul la Lucky este cu adevărat unul avantajos. Dar nu vei şti asta dacă nici măcar nu vei dori vezi mai departe de un stereotip.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here