Învăţ să mă obişnuiesc…

0
1806
lucky studio

Cine spune că lumea nu e rea cred că nu ştie de fapt ce vorbeşte. Din invidie, din ciuda sau cine ştie ce alte motive, unii vor fi atât de revoltaţi şi atât de porniţi pe tine, încât vei crede la un moment dat că eşti singur/ă împotriva tuturor. Am aflat asta pe propria piele.

Ţi-am mai spus că lucrez la Lucky Studio? Ţi-am mai spus că lucrez la videochat? Mulţi mă întreabă cum de am acest curaj.  Zic, păi cum, trebuie să mă gândesc la ce poftesc unii sau alţii şi nu la ce îmi doresc eu? Ce treaba are lumea cu mine că de ajutat nu mă ajută aşa că o fac singură. Şi bine fac pentru că salariul meu de la Lucky Studio este numai bun pentru câte îmi doresc să fac. Şi am tot făcut; ultima dată mi-am cumpărat o maşină şi desigur că înainte de asta am făcut şcoala de şoferi.

Învăţ să mă obişnuiesc cu cei care gândesc limitat. Am întâlnit oameni care mi-au spus, cu ruşine că vorbeam despre asta, că nu e bine. Că de ce fac eu asta? Poate că am să regret. Dar poate că nu. V-aţi gândit voi oare că am nevoie de libertatea de a alege? Dacă alegeam să mă căsătoresc acum, aşa de devreme, să fac copii, nu aş fi regretat mai târziu? Deci ce legătură are una cu alta şi cu ce regret poate că voi avea eu în viitor? Cel puţin ştiu că nu voi rămâne cu regretul de a-mi trăi anii de tinereţe aşa cum îmi doresc eu.

Învăţ să mă obişnuiesc cu cei care spun că nu ar face asta. Lucrez la Lucky Studio şi aici am avut parte de atât de multe conversaţii cu diverse persoane încât am impresia că am început să învăţ despre tipologia umană. Aşadar, pentru cei care spuneţi că “nu ştiu cum poţi, eu nu aş face asta…” staţi liniştiţi că nu va cere nimeni nimic. Nu mă obligă nimeni să lucrez la Lucky Studio şi dacă o fac este pentru că aşa am ales eu şi nu altcineva. În plus, este un lucru asigurat că pot pleca de aici oricând îmi doresc, fără să mă oblige cineva la mai mult. Este politica lor care mă face să am şi mai multă încredere că am făcut o alegere pentru mine, aşa cum am considerate eu şi punct.

Învăţ să mă obişnuiesc…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here