Interviul la Lucky Studio Iaşi

2
2100
Smiling teenage girl enjoying video chat on laptop

Dacă te întrebi cum decurge un interviu află că fiecare job în parte are diferenţele sale. În funcţie de ce anume se caută ca şi tip de angajat are loc şi acel terifiant interviu. Nu poţi spune aceleaşi cuvinte cu interviul ce se desfăşoară la Lucky Studio Iaşi.

Câteva lucruri pe care să le ştii de la început

Păşeşte aici cu încredere în tine şi nu cu teamă de ce s-ar putea întâmpla. De fapt dorinţa ta ar trebui să fie cea legată de posibilitatea de a ajunge parte din echipa Lucky Studio Iaşi. Păşeşte aici cu încrederea în ceea ce poţi să arăţi şi să faci. Aşadar, un prim pas este relaxarea şi naturaleţea. Ne dorim să vedem la tine adevărata femeie, cea senzuală, cea care ştie să domine sau dimpotrivă cea care are o gingăşie copilărească în ea. În orice caz, trebuie să fie acel stil care te caracterizează, ce iese în evidenţă.

Pasul doi este legat de tine şi nu de experienţa ta. Ştiai că la Lucky Studio Iaşi nu contează din ce mediu vii? Nu se pune accent pe tipul de job pe care l-ai practicat în trecut, nu contează dacă ştii sau nu care este treaba cu videochatul; contează să îţi doreşti asta, să ştii în ce te bagi şi să fii deschisă la nou.

Ne propunem să colaborăm pe termen lung. Dar nimeni nu te va forţa să stai mai mult decât ţi-ai propus poate. La Lucky Studio Iaşi ai parte de contract legal, de toate condiţiile pe care ţi le poţi dori însă în egală măsură şi libertatea de a pleca oricând ţi-ai dori. Nu îngrădim cu nimic ceea ce înseamnă dorinţa unui model. A, despre modele ţi-am spus?

În echipa Lucky Studio Iaşi nu există invidie, răutate şi „război” de a ajunge cât mai sus. Este loc pentru toată lumea. Fetele se ajută între ele, sunt numai fete care lucrează aici, chiar şi din rândul echipei de întreţinere a spaţiului, a studioului. Fetele au parte de training, de cursuri, de ajutor pentru a avansa. Şi dacă asta nu era de ajuns pentru tine să ştii că vei ajunge să lucrezi într-un mediu plăcut, află că la noi fetele sunt numite modele, ca însemn de răsfăţ, alint, ca şi formă de respect pentru modul în care frumuseţea lor este pusă în slujba de zi cu zi.

Alege pentru ţine, pentru starea ta de bine şi pentru câştigul ce îl poţi obţine, alege Lucky Studio Iaşi.

2 COMENTARII

  1. TΑΣΟΣ ΞΑΝΘΙΩΤΗΣ Afto to site ine to kati allo mou xipnisate tis plaeis kai omorfes meres pou den tha doume pote naste kala kai oti boithia xriastite gia to site fotografies kai alla tha boithisoume.Pragmatika dakrisa mono pou diavasa ta onomata apo tous pirates ton FM kathe onoma kai mia istoria pragmatikotitas.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here