Încep o nouă viaţă cu Lucky

0
1881

Până de curând am fost un om fără planuri şi îndrăzneala de a gândi la viitor. Un om care îşi oprea orice gând de a realiza ceva de vreme ce nu îşi permitea. Nu are rost să spun că viaţa este de regulă scumpă, şi mai scumpă dacă ai pretenţii de la ţine.

Ca femeie, să trăieşti în Iaşi este destul de greu când nu ai sprijin. Este destul de greu în orice caz dacă nu ai cât de cât un ajutor. Dar mi-am propus şi mi-am jurat că nu voi îngenunchia în faţa cuiva numai pentru a face pe plac. Nu voi ajunge un sclav, nu voi face compromisuri. Şi exact asta am şi făcut. Am început să lucrez la Lucky şi să încep o viaţă nouă.

De la capăt

Punct şi de la capăt spunem când dorim să începem totul din nou. Merităm cu toţii asta aşa că eu de ce nu? Aşa că am acceptat un job să spunem puţin mai provocator în ideea de a te face să te înţelegi că sunt şi alte orizonturi, că poţi face cu mult mai multe decât ai fi crezut dacă ai puţină indrăzneală. În cazul meu şi în cazul unui studio precum Lucky asta însemna să fii conştientă de puterea ta feminină şi să faci în aşa fel încât să joci această carte în favoarea ta.

Lucrând la Lucky am descoperit mai multe lucruri despre mine. Am descoperit ce înseamnă o viaţă îndestulată şi cum şi ce tip de pretenţii să ai de la viaţă şi de la propria persoană. Am învăţat că banii poate că nu sunt totul în viaţă însă clar ai nevoie de ei. Sunt lucruri pe care trebuie să le bifezi, sunt chestii pe care ţi le doreşti. Spui că nu acum, că nu este momentul însă fără să îţi dai seama timpul trece pe nesimţite şi te trezeşti frustrat şi la o vârstă înaintată.

La Lucky Studio ai toate şansele să devii ce îţi doreşti să devii. Dacă eşti tipă serioasă şi ştii cum să te focusezi în viaţă aici ai oportunitatea unui nou început, prosper, când şi unde banii nu sunt o problemă. Viaţa modernă ne învaţă că putem munci şi altfel, comod, din spatele unui ecran; la Lucky asta înseamnă să adaugi şi sare şi piper, să condimentezi şi să asezonezi totul cu puţină creativitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here