Imi cumpar rochii de peste 600 lei de cand sunt angajata la Preziosa

5
1676
Preziosa videochat
Preziosa videochat

Am avut intotdeauna ideea asta de a iesi mereu in oras numai cu rochii elegante, frumoase si scumpe, pentru a intoarce toate privirile. Nu-mi prea placea sa ma imbrac sport, ci numai cu rochii elegante, si nu orice rochii, ci de firma. Noroc cu jobul de la Preziosa ca nu mi-e greu sa ma imbrac asa, pentru ca am castiguri indeajuns de mari sa-mi permit.

Acum, de cand sunt model de videochat in acest studio din Iasi, numai rochii de la Poema, Musette, Guess si alte branduri din astea mari imi cumpar. Si daca iti place macar unul din aceste branduri, ai sti ca o rochie la acestia e cel ptuin 500 de lei. O rochie eleganta, mai de seara, bineinteles.

Iubesc cumparaturile, iar banii de la Preziosa ma ajuta sa-mi cumpar orice

 Preziosa videochat
Preziosa videochat

Mai sunt si rochii mai ieftine, dar oricum nu-s sub 300 de lei una. Iar multi nu-si permit sa dea nici 100 de lei pentru o rochita, si daca o fac, o fac la ocazii mai special. Pentru ca atunci cand stii ca ai un salariu de 1.000 de lei si trebuie sa tragi de el o luna intreaga, nu-ti vine sa dai 100 de lei pe-o rochita.

Daca nici 100 nu ai da, daramite 600? Atata dau eu pe rochiile pe care mi le cumpar intruna de cand castig bani ca model de videochat la Preziosa Iasi. Si nu-mi cumpar o rochie o data la luna, daca asta iti imaginezi. Uneori imi cumpar si zilnic cate-o rochita sau ceva nou pentru mine, ca am si zile cand depasesc si 600-700 de lei castiguri.

De obicei, ma invart intre sumele de 300 si 400 de lei zilnic, dar am si zile in care ajung lejer la 750 de lei, sa spunem. Niciodata nu stiu cat o sa castig la Preziosa, ideea este ca oricum castig. Ca eu castig 300 sau 700, asta e partea a doua. Dar tot e bine.

Parerea mea este ca toate fetele ar avea nevoie de-un job ca al meu

 Preziosa videochat
Preziosa videochat

Stii si tu ca e bine. Eu aveam o prietena care lucra pe 900 de lei de dimineata pana pe la 8 seara la un birou, iar eu pot sa castig 900 de lei in 7-8 ore de videochat la Preziosa. Cand ea a constatat ca muncea acolo degeaba, s-a angajat si ea la Preziosa Iasi, din recomandarile mele, iar acum se bucura si ea de sume mari.

Asta ar trebui sa faca si toate fetele care vor o viata asa cum merita, parerea mea.

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here