Heylux mi-a redat increderea in mine prin videochat

10
2268

Este foarte greu sa gasesti in ziua de astazi un job care sa te faca sa te simti confortabil la locul de munca, sa te simti in largul tau atunci cand muncesti. Din cauza ca nu prea am gasit ce am cautat, am si devenit foarte neincrezatoare si pesimista. Aveam foarte putina incredere in mine in momentul in care m-am angajat la Heylux.

Credeam ca nu-s in stare de prea multe lucruri bune si nu ma credeam capabila de castiguri foarte mari. Ajunsesem sa ma obisnuiesc chiar si cu salariul de 1.000 de lei pe care il primeam peste tot unde mergeam in Iasi, credeam ca asta e viata si n-am ce face. Ma plafonam si ma multumeam cu putin, dar cu videochatul de la Heylux asta s-a schimbat.

Am castigat de la inceput cate 250 de lei zilnic la Heylux Iasi

Mi-am recapatat increderea in mine in doar cateva zile de videochat la Heylux, dupa ce am vazut ca-s capabila sa castig chiar si cate 250 de lei zilnic. Poate pentru un model experimentat de videochat de la Heylux asta nu e mult, dar pentru o fata incepatoare asa ca mine si atat de neincrezatoare, era super, crede-ma.

Erau momente cand ma chinuiam zile intre pentru a castiga suma de 250 de lei iar la Heylux Iasi ii puteam castiga intr-o zi. Pentru mine era suficient acest lucru incat sa stiu ca ma aflu unde trebuie si am ales jobul potrivit pentru mine. Mai ales ca este vorba de videochat si de faptul ca aici am admiratori online care ma alinta si ma complimenteaza zilnic.

Cate complimente primesc de la admiratorii online pe care-i am la Heylux nu am primit in toata viata mea. Cum as putea sa nu-mi recapat increderea intr-un astfel de mediu de munca? In special cand stiu ca este un mediu al femeilor, unde noi suntem stapane si putem face orice ne dorim.

Heylux imi ofera siguranta si incredere multa

Iar una din cele mai misto parti de la Heylux este ca pot castiga zilnic intre 300 si 800 de lei in timp ce ma aflu in cele mai spectaculoase si frumoase conditii de munca. Chiar nu imi lipseste nimic pentru a face videochat la Heylux, ei mi-au asigurat totul. Mi-au asigurat pana si ce nu era treaba lor, adica transportul gratis, machiajul, sedintele foto si asa mai departe.

Tot ce fac eu este sa ma bucur de avantajele din acest studio de videochat din Iasi si sa castig zilnic banii care-mi aduc viata la care am sperat mereu.

10 COMENTARII

  1. Chiar ai castigat din prima zi suma de 250 de lei la Heylux? :O Cuuum? :O Nici macar nu stiam ca este posibil asa ceva….adica multe fete pe care le stiu ziceau ca abia faceau cativa lei in primele zile in alte studiouri.. :-s

  2. Nu e bine sa fii asa lipsita de incredere. Fii mai intepata, ca doar esti femeie. Si daca faci videochat la Heylux nu ai cum sa nu ai incredere in tine, ca videochatul nu e un domeniu de munca in care sa nu evoluezi 😀 Am dreptate?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here