Heylux m-a ajutat sa castig o multimer de bani din videochat in Iasi

0
1173

Ce pot spune altceva decat ca am fost o persoana norocoasa? De mica, am avut tot ce mi-a trebuit… pana la un punct, desigur. Ai mei deschisesera o afacere chiar dupa revolutie si le-a mers foarte bine. Atat de bine, incat pana acum 2-3 ani eu n-a trebuit sa muncesc deloc.

Dar pana la urma, nu tot ce e frumos rezista, nu? De cand cu criza economica, alor mei le-a fost tot mai greu cu afacerea. Din greu in mai greu, pana in punctul in care n-au dorit sa mai continue cu ea. Atunci a fost momentul in viata mea in care a trebuit sa deschid ochii. Si tot pe-atunci am avut ocazia sa-i cunosc si pe cei de la Heylux.

Am gasit un job in Iasi la care castig mult

As incerca sa descriu cat de greu mi-a fost, dar nu pot. O sa spui ca-s rasfatata, ca am fost rasfatata si asa se plang copiii de bani gata. Insa n-a fost vina mea ca am crescut in circumstantele oferite de parintii mei, daca ar fi fost altfel, probabil si eu as fi crescut altfel.

Chiar n-a fost vina mea, iar atunci cand afacerea nu le-a mai mers, eu mi-am dat silinta sa fac ceva cu viata mea. Dar o sa recunosc, mi-a fost greu. Pana m-am dezmeticit, pana una alta, a trebuit sa o iau de la zero si nu stiam cum, nimeni nu ma invatase pana atunci.

Acum nu-mi imaginez cum ar fi fost viata mea daca n-aveam norocul sa descopar jobul in videochat de la Heylux. As fi fost ruinata, desigur. Acum asta o sa sune aiurea pentru unii, dar odata ce m-am obisnuit sa am bani, nu puteam sa ma multumesc cu mai putin.

Mi-a trebuit ceva la acelasi nivel si pana am gasit, a trecut ceva. Dar s-a meritat atunci cand m-am angajat la Heylux, in sfarsit. Acum pot spune ca e chiar mai bine decat oricand. Am cazut din punct de vedere financiar, dar Heylux m-a sustinut pana mi-am revenit.

La Heylux reusesc sa castig si 2900 dolari lunar din vdeochat

Si e de un milion de ori mai bine pentru ca in trecut eu depindeam de banii alor mei. Acum depind de banii mei, castigati de mine, iar sentimentul e mult mai frumos. Daca inainte primeam lunar sa zicem 1000 de dolari de la ai mei, acum castig la Heylux cel putin 2900 de dolari, bani numai pentru mine.

Asa sunt si pe picioarele mele si nu dau explicatii nimanui. Ajutorul a venit de unde nu m-am asteptat!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here