Heylux este singurul studio de videochat din Iasi care ma trateaza regeste

10
2374

In cazul meu sunt multe femei, sunt sigura. Mai ales ca locuim in Romania, unde lucrurile nu-s tocmai corecte mereu. Si stii de ce ma bucur cel mai tare? Ca mi-am gasit un job in Iasi la Heylux de unde am banii prin care ma pot impune in societate. Motivul pentru care mi-am dorit sa ma fac respectata a fost pentru ca mi s-a intamplat un lucru nu tocmai placut.

Mersesem la o agentie pentru ca aveam programare facuta de cateva zile, platisem programarea si chiar si asa am fost pusa sa astept la coada, desi trecuse de ora la care eram programata. Am asteptat la coada si dupa aceea mi s-a spus ca nu astept unde trebuie, asa ca dupa jumatate de ora de asteptat a trebuit sa ma mut la alta coada.

Prin jobul la Heylux, am o viata mai buna ca a altor fete din Iasi

N-am vrut sa fiu lipsita de bun simt si sa ma bag in fata, asa ca am avut rabdare. Si cand, in sfarsit, am reusit sa ajung la consultantul meu, acesta please fara ca macar sa ma bage in seama. DESI aveam programare. Si lucruri din acestea se intampla mereu in Romania, peste tot. Femeile sunt tratate cu lipsa de respect, nu sunt bagate in seama si sunt calcate in picioare daca nu au pile sau nu ofera mita.

Aceasta intamplare m-a intristat foarte tare, asa ca mi-am gasit un job in videochat la Heylux, care sa ma ajute sa le dau peste nas celor care m-au tratat urat in public. Stiam de Heylux si de faptul ca aici se castiga zilnic bani, chiar intre 300 si 800 de lei si am gasit sansa perfecta de a avea destui bani pentru a ma face respectata.

Trebuie sa spun ca n-as fi crezut vreodata ca banii ma pot duce atat de departe. Nici nu ma asteptam sa castig cate 335 de lei zilnic la Heylux Iasi. Cand am vazut ca imi primesc banii la fiecare sfarsit de tura si ca-mi merge foarte bine in videochatul de la Heylux, am inceput sa ma schimb.

Banii castigati la Heylux imi aduc respectul pe care-l voiam

Mi-am schimbat look-ul, hainele…chiar si masina! Nu m-am simtit nicicand mai bine. E super sa stiu ca am bani si pot merge oriunde vreau si pot avea sute de pretentii, pentru ca-mi permit. Ba chiar am fost si la acea agentie unde s-a petrecut acel lucru, iar in momentul in care au vazut banii pe care i-am scos din portofel, au inceput sa ma trateze extrem de frumos :))

Incredibil cate lucruri fac oamenii pentru bani… Dar ce mai conteaza? Important este ca Heylux ma ajuta sa castig o multime de bani si ma fac respectata oriunde merg. Banii imi deschid toate usile pe care vreau sa le deschid 😀

 

 

10 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here