Heylux este pur si simplu cel mai bun studio de videochat din Iasi

10
2261

Am mai fost in studiouri de videochat la viata mea si am vazut destule, dar atata corectitudine si bun simt precum am gasit la Heylux Iasi nu am mai vazut. Mai mereu cand ma angajam la un alt studio de videochat, ma asteptam sa gaseasca o metoda prin care sa ma pacaleasca, prin plata sau altceva. Era ceva obisnuit pentru mine, dar la Heylux nu a mai fost asa deloc.

A fost chiar opusul a tot ceea ce stiam eu despre videochat. In primul rand ca din prima secunda Heylux mi-a aratat respect si interes, prin faptul ca atunci cand am fost la interviu la studio ei mi-au platit taxiul pana acolo si inapoi acasa. Nici macar nu ma asteptam sa se intample asa ceva.

Angajator mai cool decat Heylux nu exista pe piata muncii

Adica n-am mai intalnit niciun angajator care sa fie atat de permisiv si de darnic cu modelele sale, asa cum este Heylux Iasi. Iar in momentul in care eu m-am dus la interviu la Heylux inca nu eram mutata in Iasi, iar acestia mi-au oferit chiar si cazare gratis. Dar avusesem bani de chirie si nu am dorit in acel moment.

Totusi, m-am bucurat de alte servicii precum transportul zilnic care era tot gratis, sedintele de machiaj zilnice si asa mai departe.

In continuarea acestor avantaje de la Heylux, m-am bucurat in fiecare zi de cate un castig foarte mare in videochat, de aproximativ 460 de lei zilnic. Experienta in videochat m-a ajutat, ce e drept, insa nu pot spune ca Heylux nu si-a avut partea in acest castig, mai ales cand conditiile de munca de aici sunt atat de exceptionale.

Femeile de la Heylux sunt corecte cu mine in orice privinta

Aceste castiguri le primesc zi de zi cand lucrez la Heylux Iasi, la sfarsitul fiecarei ture de cate 7 sau 8 ore. Corectitudinea platii si a modului in care acestia nu au gasit niciodata scuze pentru a nu ma plati la timp sau altceva au fost de apreciat pentru mine.

Mi-au demonstrat ca exista studiouri de videochat corecte, de la primul si pana la ultimul punct. Eu nici macar nu ma asteptam sa fie vorba si de mai multe castiguri in videochat la Heylux. Adica toti cei 460 de lei erau de ajuns, insa Heylux mi-a tot demonstrat de ce e cel mai bun studio de videochat, oferindu-mi cate un bonus in fiecare saptamana, care incepe de la suma de 300 de lei si ajunge la 3.000 de lei.

In sfarsit, corectitudinea si respectul celor de la Heylux imi este demonstrat si prin faptul ca mi-am creat propriul program de munca, mi-am ales camera de logare dupa cum mi-a placut si sunt libera sa castig bani la studio, fara a interveni nimeni.

 

10 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here