Heylux e cel mai cool studio de videochat din Iasi

5
1848

Am fost mereu genul de fata care a vrut sa fie mai relaxata, mai comoda, sa nu ma gandesc la stres si probleme asa cum o faceau cei din jur. Mie nu-mi facea bine sa ma gandesc la probleme, imi doream sa fiu mereu fara griji. Asa a fost si cand mi-am cautat un job in Iasi. M-am dus ca model de videochat la Heylux pentru ca mi s-a parut mai usor sa fac asta decat orice altceva.

De ce? Pentru ca la Heylux, de exemplu, tot ce fac este sa stau online cate 7, 8 sau 9 ore (depinde de cate vreau), sa vorbesc si sa tastez si apoi castig intre 300 si 800 de lei, ZILNIC. Pai in cazul in care am la dispozitia mea un asemenea job in Iasi, spune-mi tu mie de ce sa fac altceva?

De ce sa am alt job, cand pot castiga pe zi chiar 800 lei la Heylux?

De ce sa ma duc sa stau cate 12-14 ore prin localuri in care obosesc, in care e multa munca fizica, in care sefii sunt sacaitori si nu castig decat intre 1.000 si 1.500 de lei pe luna? Si crede-ma c-am incercat si eu tot felul de joburi in Iasi.

Dar ca femeie este un pic mai greu si eu vreau sa ma intretin singura fara sa ma gandesc la cum va fi ziua de maine. Am lucrat si ca vanzatoare, si ca broker de asigurari, si in domeniul afacerilor si tot nimic. Am fost chiar si ospatarita, dar pentru cateva bonusuri in plus la salariu nu se merita sa lucrez cate 15 ore pe zi.

Era mult prea obositor pentru mine, voiam ceva lejer. Si din intamplare se facea ca jobul de model de videochat de la Heylux sa fie asa. Iar eu n-am ezitat in a ma angaja aici, pentru ca pot castiga banii pe care nu i-am castigat niciodata in alta parte.

Conditiile de la Heylux sunt super-misto!

Plus de asta, mai primesc si bonusuri in fiecare duminica, ma mai bucur si de conditii frumoase de munca, in care totul este amenajat cu gust si este foarte stralucitor, serviciile de care profit sunt si ele gratis si foarte misto si mai important este ca sunt libera sa castig bani cum vreau.

Jobul de model de videochat este unul flexibil, am propriul program de munca, fac ce vreau in studio si nimeni nu ma sacaie la cap cu munca. Castig atat cat vreau eu in fiecare zi la Heylux. E cea mai usoara metoda de castig pe care o puteam gasi vreodata!

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here