Gata cu salariul minim pe economie! La Heylux pot castiga si 6.800 de lei lunar

6
1834

Cred ca toti romanii sunt satui de “minimul pe economie”, lucru des oferit cam la 95% din joburile din Romania. Oriunde te duci, ti se ofera minimul pe economie, care nu este decat 1.000 de lei lunar. Ce-ai putea face cu 1.000 de lei? Ca-ti platesti facturile si chiria si ai terminat banii. Eu nu vreau o astfel de viata, eu am vrut o viata diferita si asta am obtinut prin intermediul jobului de la Heylux.

Pe mine nu m-au interesat niciodata parerile oamenilor sau barfele lor, pe mine m-a interesat mereu sa-mi fie bine. Asta urmarim cu totii, sa ne fie bine, insa nu multa lume recunoaste asta. Iar eu, decat sa port grija altora, am preferat sa fac in asa fel incat sa duc o viata buna, la viata mai mult decat decenta.

Lucrez relaxat la Heylux pentru cei peste 300 lei zilnic

Iar cand am reusit asta datorita jobului de la Heylux, nu m-a mai interesat de absolut nimic decat sa lucrez aici ca model de videochat si atat. Sa o luam si logic. In timp ce altii se chinuie cu “minimul pe economie” chiar si cate 14-15 ore pe zi, eu pot avea din videochat la Heylux si 6.800 de lei lunar.

Cam atat am, de fapt. Pentru ca este usor sa fac videochat cate 7-8 ore pe zi, care nu este altceva decat stat online ca si pe Facebook cu prietenii si sa reusesc sa castig intre 300 si 800 de lei zilnic in acest studio. Practic, eu am facut ce am simtit si ce mi-a placut si uite ca am o viata frumoasa, bani cati vreau si sunt fara stres.

Altii, care poarta grija celorlalti, ce au? Un salariu de 1.000 de lei, un sef sacaitor si enervant, ore obositoare de munca si nicio satisfactie. Pai eu daca muncesc 14 ore la Heylux, cred ca as castiga si peste 2.000 de lei pe zi. Dar lucrez doar 8 ore, iar in aceste 8 ore castig peste 300 de lei, bani pe care altii nu ii au nici intr-o saptamana de munca.

Lucrez in videochat la Heylux si sunt mandra ca am venituri peste 6.800 lei

Pentru mine totul este clar si definit. Nu am ce sa adaug prea multe, pentru ca sunt genul de femeie mai directa. Fac videochat la Heylux si castig zilnic peste 300 de lei, iar lunar am venituri care depasesc 6.800 de lei. Si stii ceva? Sunt sigura ca toate femeile ma invidiaza si ar vrea ce am eu la Heylux, doar nu niciuna nu recunoaste.

6 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here