Fetelor, aţi auzit de Lucky Studio?!

0
1626
lucky studio

Întotdeauna mi-am dorit să lucrez într-un loc în care să mă simt bine, să fiu înţeleasă şi să fie mai mult decât nevoia de bani ceea ce mă motivează. Iată că am găsit: Lucky Studio, cel mai mare studio de videochat din Iaşi, din ţară de fapt. Mă simt mândră să fac parte din echipa lor şi mai ales acum când au şi acest statut, de mare studio, cu premii câştigate. Este recunoscut în toată ţara la un nivel premium, comparativ cu alte studiouri de videochat din Iași. Asta îmi dă încredere că este locul potrivit mie.

Poate că unii nu cred. Lasă-mă să îţi spun totuşi că la Lucky Studio nu este nimic la fel ca în alte locuri. Ştii spre exemplu că aici lucrează numai fete? Ştii că echipa Lucky Studio este compusă numai din femei? Nu numai pentru jobul de model de videochat se angajează numai femei, ci şi pentru tot ce ţine de întreţinerea şi buna funcţionare a acestui loc. De la şoferiţe la make-up artiste, cele care ne coafează sau cele care se ocupă de training, absolut toţi angajaţii Lucky Studio sunt de fapt ele, dive, femei.

Mai mult decât atât, la Lucky Studio sunt numai femei şi când vine vorba de cele care administrează totul. Deci se înţelege că acest loc a fost special conceput şi clădit pe ideea că femeile trebuie să aibă parte de o lume a lor, de intimitate şi siguranţă.

Doamne, domnişoare?

Să lucrezi la Lucky Studio înseamnă să fii în primul rând majoră. Dar mai mult de atât nu prea contează. Pentru că se oferă şansa atât domnişoarelor, tinerelor fete, cât şi doamnelor să fie parte din echipa lor. Ce contează dacă ai maturitatea unei femei de 25 de ani sau de numai primii 20? Povestea este la fel mereu, ai parte de training şi de şanse la angajare, chiar dacă nu ai experienţă în domeniu. De fapt, ce trebuie să ai în videochat este atitudinea potrivită, dorinţa de a face asta, interes şi implicare.

Pentru multe dintre noi contează să fim înconjurate de femei, să lucrăm alături de ele. Mai ales într-un domeniu precum videochatul, faptul că ai doar colege îţi dă mai multă încredere. Ştii că astfel vei lucra în siguranţă, alături de cele care te înţeleg cel mai bine. Bărbaţii rămân la pragul de admiratori, aşa cum sunt de fapt cei cu care discuţi online. Şi nici măcar în cadrul studioului nu au voie, drept pentru care aici te simţi ca la a doua ta casă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here