Fac videochat de 6 ani, dar Preziosa e studioul meu preferat

0
1367
videochatul la preziosa
videochatul la preziosa

Cei care ma cunosc si-mi sunt apropiati stiu ca meseria mea este de model de videochat de mai bine de 6 ani si chiar nu mi-e jena sa recunosc asta. Eu am inceput sa fac videochat inca de cand aparuse prima data prin tara la noi acest termen si lumea nu stia prea multe despre asta.

Si chiar daca fac asta de mai bine de 6 ani, iubesc pe zi ce trece tot mai mult acest job. Nu zic ca n-au fost si momente mai grele, au fost ca oriunde altundeva, dar au trecut repede. Mai ales ca eu sunt o persoana care iubeste sa socializeze, sa vorbeasca, sa cunoasca, iar de asta jobul de model de videochat de la Preziosa e potrivit pentru mine.

Mi-as fi dorit sa fi lucrat la un studio de videochat ca Preziosa acum mult timp

videochatul la preziosa
videochatul la preziosa

Bineinteles, nu lucrez la Preziosa de 6 ani de zile, pentru ca nici nu era deschis acest studio de videochat din Iasi cand am inceput eu. Desi, daca ma gandesc bine, mi-as fi dorit sa fi fost deschis inca de pe atunci, cu siguranta mi-ar fi mers si mai bine daca as fi colaborat cu Preziosa inca de la inceput.

Imi amintesc si acum ca o prietena de-a mea m-a convins sa fac videochat si incepusem intr-un apartament mic, undeva intr-o zona mai restransa a Iasiului. Dupa aceea, ne-am hotarat sa mergem in studiouri mai serioase si de atunci eu si prietena mea ne-am tot mutat jobul la alte studiouri.

Este evident ca ne-am tot mutat pentru ca niciodata n-am gasit studioul potrivit. Acum cu Preziosa sunt sigura ca l-am gasit, chiar este ceea ce cautam. Si sunt sigura ca acum te intrebi de ce nu fac videochat de acasa, daca tot am atata experienta.

Numai la Preziosa am motivatia sa castig zilnic intre 300 si 800 de lei

videochatul la preziosa
videochatul la preziosa

Ei bine, nu fac pentru ca nu am atata motivatie acasa. Daca sunt acasa, nu-mi vine sa fac nimic si ca atare nu castig bani. Dar intr-un studio unde mi se pun la dispozitie toate conditiile si primesc tot ajutorul am toata motivatia din lume sa castig intre 300 si 800 de lei pe zi.

Iar experienta mea de ani de zile poate confirma acest lucru: orice model de videochat va castiga mai bine intr-un studio de videochat precum Preziosa, decat acasa, pentru ca acasa n-ai aceleasi conditii. Mie la studio mi s-au facut toate conturile, pozele, sedintele, video-urile, mi se pune la dispozitie transport zilnic, make-up si cate si mai cate.

Acasa de una singura nu ma descurcam. Asa e mai bine sa am o echipa de profesioniste in spatele meu si sa stau linistita in timp ce castig bani la Preziosa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here