E misto sa am un job la Heylux de la care castig atatia bani!

7
1811

Cel mai misto mi se pare atunci cand castig bani usor, fara probleme si fara prea mult stres. Cam asa este jobul de la Heylux Iasi: jobul de pe urma caruia castig in fiecare zi sume imense de bani, doar din statul in fata unui pc. Pentru mine e usor, pentru ca-mi place sa petrec timp in fata pc-ului.

M-am obisnuit de mica sa socializez, sa stau la calculator iar jobul de model de videochat de la Heylux mi se potriveste de minune, pentru ca e exact ce cautam. Stau lejer in fata unei camere, zambesc si vorbesc iar banii apar asa ca prin magie. Nu fac mai nimic pentru sumele intre 350 si 430 de lei pe care le castig zilnic.

Din 7 ore de stat online, castig intre 350 si 430 de lei zilnic la Heylux

In marea parte a timpului vorbesc, povestesc despre cum este viata mea, despre ce am mai facut, despre hobby-uri si pasiuni, uneori mai dansez, mai fac cate un show si la sfarsitul turei de 7 ore ma bucur de-o suma de peste 300 de lei.

Cum sa nu vrei sa castigi bani in acest fel? Mai ales daca stai sa te gandesti si ca sunt mereu aranjata, dichisita, eleganta si lucrez in cele mai misto camere de logare. Adica luxul de la Heylux este peste orice standarde, orice fata ar iubi sa lucreze intr-un  mediu atat de stralucitor si frumos.

Decat sa merg pe strada sa lucrez in frig sau sa stau sa ma chinui, sa ma doara picioarele sau mai stiu eu ce, mai bine stau aranjata si draguta in fata camerei, fara griji. Femeile oricum iubesc sa fie cat mai frumoase, iar daca exista jobul care le ajuta sa fie mereu asa, de ce nu?

Tu n-ai vrea sa fii mereu eleganta si frumoasa la locul de munca?

Preferi sa-ti rupi unghiutele facand mult efort fizic, sau sa te mentii cat mai fresh pentru sume de peste 6.000 de lei lunar? Hai pe bune, ca stii si tu ca-ti place asta. In plus, machiajul e oferit de Heylux. Adica la alte studiouri trebuie sa te aranjezi singura, dar la Heylux primesc make-up gratuit in fiecare zi.

Si nu oricum, ci make-up profesional, la fel ca si sedintele foto, video, trainingul, cursurile de limba engleza, transportul zilnic care-i tot gratis si multe multe alte avantaje. Hai, ca n-ai cum sa spui “Nu!” unui asemenea job in Iasi, mai ales daca vrei sa faci ceva cu viata ta si vrei sa ai bani, cum vreau si eu de altfel.

7 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here