Doar la Preziosa profit de transport si cazare gratis

0
1245

 

Probabil… or mai fi studiouri de videochat bune prin tara aceasta, dar asa ca la Preziosa, inca nu cred ca s-a deschis unul. Poate ca sunt si putin subiectiva pentru ca lucrez aici ca model de videochat si e normal sa apar „ce-i al meu”, cumva. Dar gandeste-te asa, daca o duceam rau la Preziosa, nu era in interesul meu sa plec?

Ca doar nu ramaneam si ii laudam. :)) daca erau un studio naspa, fii sigura ca pana acum eram si plecata si mai si spuneam tuturor cat de naspa e. Pentru ca nu-s sadica sa stau sa suport tratamente nasoale undeva. Deci, e clar exclus faptul ca Preziosa sa fie naspa. E super, MAGNIFIC CHIAR, pentru ca a reusit sa-mi aduca tot ce n-au reusit alte joburi in Iasi: o viata perfecta.

Nici n-o sa-ti vina sa crezi cum m-am angajat in videochat la Preziosa

Eu m-am angajat la Preziosa pentru ca auzisem de la o prietena si mi-am zis ca merita sa incerc sa castig niste bani in plus. Pe atunci n-aveam eu idee de cat de misto o sa fie sa lucrez intr-un asemenea studio de videochat din Iasi. Dar, m-am angajat si am vazut: cazare gratis din prima luna, pentru a ma ajuta cu cheltuielile, 60% comision tot in prima luna, la fel tot pentru a ma ajuta.

De fapt, toate lucrurile de care am beneficiat la Preziosa au fost pentru a ma ajuta. La fel e si transportul gratis de care ma bucur in fiecare zi, ca ma scuteste de multa cheltuiala. Nu mai dau cate 20 de lei pe taxiuri pe zi si e si mult mai usor sa merg la munca cu masina personala a celor de la Preziosa.

Ma simt mai in siguranta si-mi place. Doamna Alina care e si soferita aici ma si ajuta chiar si cu cursurile de sofer, pentru a invata sa conduc. Deci e super marfa in acest studio, iti zic eu ca e mai special decat altele, cu MUUULT.

Preziosa e cel mai bun job in Iasi pentru mine: castig atat de mult!

Pai numai din prisma faptului ca Preziosa ofera cazare si transport gratis e deja pe primul loc, ca e singurul din Romania care ofera asta, pe langa bonusurile saptamanale bine cunoscute, de pana la 9000 de lei si castigurile zilnice intre 400 si 2000 de lei, desigur.

M-am chinuit atat sa gasesc locul de munca ideal si uite fix unde era. La Preziosa. Dar iubesc faptul ca s-au intamplat lucrurile asa. Caci acum sunt mai fericita ca oricand alaturi de echipa de la studio, le datorez totul lor.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here