Doar din bonusurile saptamanale de la Heylux am peste 1.000 lei lunar

8
1369

Mi-a placut intotdeauna un job la care munca sa imi fie apreciata, ba chiar premiata. In acest fel m-am simtit eu respectata mereu, nu aveam nevoie de cuvinte, ci de fapte. Daca se putea sa fiu premiata prin bani, era ideal :))). Credeam ca acesta e doar un vis stupid de-al meu, pana sa constat ca exista companii precum Heylux.

Companii care isi respecta angajatele, companii care nu se tem sa ofere joburi avantajoase, sa ofere bani multi doar pentru multumirea angajatelor. Constat cu placere ca jobul de la Heylux nu este precum joburile pe care eu le-am avut pana acum.

Stiai ca la Heylux lucreaza numai fete de gasca?

Primul motiv ar fi acela ca este o placere sa lucrez, in sfarsit, intr-un mediu in care numai femeile au acces. N-as fi crezut pana acum ca acest lucru are vreo importanta, dar uite ca are. La Heylux nu ma mai simt discriminata sau inferioara. De fapt, ma simt ca intr-o gasca, ca intre prietene. Pentru ca-s numai fete aici.

Deci, si acest aspect are efectul sau asupra mea. Nici n-ai idee cat de frumos sunt tratata ca model de videochat la Heylux. Mai frumos ca niciodata, as putea spune. Si-am avut si momente dificile, naspa, cu alte companii, cu alte joburi de prin Iasi si nu ma asteptam ca la studio sa intampin numai lucruri bune.

Dar pana acum n-am avut vreun moment in care sa spun ca nu-mi place ceva la acest job. Nu ma plang nici de colege, nici de conditiile de munca, cu atat mai putin de castiguri, care SUNT MARI, SLAVA DOMNULUI.

Bonusurile sunt atat de mari, c-as putea trai doar din ele:X

Gata cu “minimul pe economie pentru inceput”, gata cu replica asta pe care o auzeam peste tot. Nu numai ca la Heylux castig mai mult de 5.800 de lei lunar, dar la aceasta suma se mai adauga si altele, de exemplu bonusurile.

Ca tot vorbeam de apreciere si respect mai devreme. Respectul la Heylux imi este aratat prin sistemul de bonusare, care-i saptamanal. Fiindca am castiguri mari la studio, am sansa sa beneficiez si de bonusuri care in fiecare luna depasesc 1.000 de lei. As putea sa traiesc bine mersi si din bonusuri, nu?:)))

Acestea incep de la 300 de lei si le primesc saptamanal. Ce poate sa-mi arate mai mult ca-s apreciata, daca nu asta? Ma simt in culmea fericirii cu aceste bonusuri, ca ma motiveaza si conteaza sa le am, ca ma ajuta oricum cu multe cheltuieli.

8 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here