Discreţia şi confidenţialitatea sunt lucruri de bază la Lucky Studio

0
1383
lucky studio iasi

Îmi spunea o prietenă să nu mă angajez la videochat pentru că, oricât de bine se câştigă, e ca şi când te-ai expune în faţa lumii. Ei bine, nu ştia ea ce zice. Eu am descoperit la Lucky Studio locul ideal pentru a munci aşa cum îmi place; este vorba de un studio de videochat, însă nu unul oarecare. Aici ai parte de discreţie, confidenţialitate şi dacă nu era de ajuns află că şi banii primiţi sunt o mulţumire a mea cu privire la ce job am.

Discreţia la Lucky Studio

Faptul că nu se dezvăluie ce anume faci sau cel puţin nu se folosesc cuvinte grele şi urâte contează foarte mult. Nu ţi se menţionează pe contract că eşti model la videochat, deşi acest titlu de model sună atât de bine. Eşti un operator calculator şi până la urmă chiar aşa se defineşte munca ta prin conversaţiile online, în faţăa calculatorului, la fiecare zi de muncă.

În plus de asta, nu există o formă de publicitate pe plan local. Adică chiar dacă tu ca model eşti parte din echipa lor şi implicit contribui la imaginea acestui studio, nu te obligă nimeni să fii parte din afişe sau cine ştie ce formă de publicitate pentru ei.

Confidenţialitate la Lucky Studio

Un alt aspect important pentru mine este că la Lucky Studio se pune accent pe confidenţialitate. Lucrezi singură în camera, unde nu te deranjează nimeni şi unde nu ai de ce să te jenezi. Chiar dacă suntem fete între fete, fără ca vreun bărbat să aibă acces în studio, parcă o a treia persoană în timpul conversaţiilor înseamnă prea mult. Aşa că ai libertatea de a te desfăşura dacă se poate spune aşa, poţi să te manifeşti şi să te simţi bine, relaxată.

Ideea care este: să nu afle cei care poate judecă imediat, chiar dacă concret nu ştiu despre ce este vorba la videochat. Aşa că la Lucky Studio descoperi că nu ai de ce să te temi de asta. Ba chiar unele ţări sunt excluse din listă, adică videochat în România, cu participanţi din Italia sau Spania nu este posibil. Sunt ţări blocate în reţeaua pe care activează Lucky Studio prin modele sale.

Așadar, totul e cât se poate de ok. Mă simt bine lucrând în videochat și tot ce îmi doresc este să îmi meargă la fel și în continuare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here