Din ce job in Iasi pot castiga bani chiar si de acasa?

0
1236
heylux videochat

Ce poate fi mai bine decat un loc de munca unde sa-ti permiti sa ai un program super flexibil, incat sa alegi daca lucrezi la sediu sau chiar acasa? Un program de munca format din cate ore vrei tu, din cate ture si zile vrei tu, in ce zile vrei tu… Da, exista jobul acesta, nu este un vis. E realitate cu videochatul la Heylux.

Pe mine m-a cucerit la jobul de model de videochat numai simplul fapt ca am fix programul de munca la care am visat mereu. Un program care imi aduce si zilele libere pe care le vreau, un program de doar 8 ore pe zi, in ce tura de munca vreau eu. Fix ca in America. Asta da relaxare.

In 8 ore de videochat pot sa castig  la Heylux cat altii intr-o luna

heylux videochat
heylux videochat

Datorita acestui program de munca de la Heylux, stresul din viata mea s-a redus considerabil. Plus ca, cele 8 ore de videochat imi aduc venituri pe care nu le-as fi avut nici dupa 20 de ani de munca in alta parte. Veniturile lunare pe care le am datorita castigurilor zilnice de peste 400 de lei la Heylux ma ajuta sa traiesc asa cum imi place.

Pe “picior mare”, cum s-ar spune. Gandeste-te ca in cele 8 ore de munca pe zi, a cate 5 zile pe saptamana eu pot pleca de la Heylux cu castiguri si pana la 10.000 de lei. In ce alt loc de munca din Iasi mai poti castiga asa, daca nu la Heylux? Si partea buna este ca, daca am o problema, lucrez de acasa.

Daca azi nu pot ajunge la studio, ori imi aleg alta zi in care sa muncesc, ori schimb tura, ori lucrez de acasa, pur si simplu. Fetele de la Heylux sunt super intelegatoare cu mine, am mult noroc cu asta. ori ca vreau sa lucrez de acasa, ori de la studio, se poate. E asa cum vreau eu, oricand vreau eu.

Am tot suportul necesar pentru a munci in liniste la studio

heylux videochat
heylux videochat

Nimeni nu sta sa ma judece pentru alegerile mele ca model de videochat, din contra, sunt foarte sustinuta de managera si de restul angajatelor. Suportul acesta chiar imi este necesar, pentru ca pana acum joburile nu-mi inspirau decat sila, iar jobul de la Heylux ma face sa vin cu placere aici.

Dar… chiar daca totul e super flexibil, aleg mereu sa vin la studio, desi as putea lucra si de acasa. Ma simt mult mai motivata si mai bine la studio.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here