Din banii castigati luna asta la Lucky Studio, mi-am ajutat fratele sa-si indeplineasca visul

7
1011

 Familia mea inseamna totul pentru mine, mai ales fratele meu mai mic, pentru care am muncit foarte mult timp ca sa-l ajut sa ajunga departe. Lui i-a placut foarte mult fotbalul si l-am tinut mereu la antrenamente, pe care eu le-am platit. La un moment dat, nu mai faceam fata si m-am angajat la Lucky Studio.

Nu mi-a fost greu deloc sa ma angajez ca model de videochat, mai ales cand vine vorba sa-mi ajut familia. Si-oricum jobul de la Lucky Studio Iasi este mai mult ca o placere, ca un  hobby pentru mine. Initial avusesem emotii, nu stiam ce-i cu videochatul acesta si ce trebuie sa fac.

Banii pe care ii castig in fiecare zi la studio ma ajuta cu multe lucruri

Dar m-am linistit si apoi am prins ideea, iar acum imi vine super usor sa castig cate 365 de lei zilnic. Sunt zile cand castig si cate 450 de lei, dar de obicei ma invart cam intre 350 si 370 de lei, pe acolo. Dar nu poti spune ca nu e bine, iti dai seama. Pentru ca daca stai sa calculezi si la zilele lucrate, ies foarte multi bani.

Oricum sunt multi bani si-asa. Gandeste-te ca 500 de lei castiga un om obisnuit intr-o jumatate de luna, iar eu daca ma straduiesc putin castig intr-o zi la Lucky Studio, sau mai bine spus, in 8 ore. Ca nu lucrez o zi intreaga la Lucky Studio, daca asta iti imaginai.

Lucrez foarte putin, turele de munca sunt scurte si programul de munca este flexibil. N-am treaba cu jobul acesta, este fix pe placul meu. Asa ca pot spune ca am impuscat doi iepuri dintr-o lovitura: castig bani si pentru fratiorul meu sa poata sa isi indeplineasca visul de a fi fotbalist, si am si-un job pe placul meu, care-mi aduce si mie multe bucurii.

Chiar n-am stiut ca la Lucky Studio voi avea parte de atatea bucurii!

Luna aceasta am castigat foarte multi bani, de exemplu, bani cu care am platit inscrierea si ce mai trebuia pentru un cantonament in Spania, pentru fratiorul meu mai mic. Avea un meci de fotbal acolo si-i trebuiau foarte multi bani. Numai pentru recuzita si ce mai are el acolo am dat o multime de bani, imagineaza-ti.

Dar cantonamentul acesta in Spania i-a fost decisiv pentru viitorul lui, deoarece a fost antrenat cu unii din cei mai buni fotbalisti si acum poate o sa ajunga mai departe cu pasiunea lui. Orice pentru el! Oricum, multumesc si celor de la Lucky Studio ca mi-au dat jobul care ma ajuta sa-mi fac familia fericita.

7 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here