Despre drumul vieţii mele la Lucky

0
2032

Am spus şi o voi mai spune: munca la Lucky pentru mine a însemnat un nou drum în viaţă. A fost o cale de a-mi deschide ochii despre ce ar trebui să fac în viaţă. Va spuneam mai devreme care sunt avantajele de a lucra la Lucky. Dar nu este tot. Iată dar care sunt avantajele pentru mine în mod exclusiv.

Am început la Lucky munca pe care nu credeam că o voi face; recunosc, am fost şi eu din clasa celor care au arătat cu degetul la un moment dat anumite lucruri. Spuneam şi eu că nu cred că e o muncă cinstită. Sinceră să fiu, spuneam cele mai mari minciuni şi facem o greşeală. De fapt muncă cinstită e cum o consideră fiecare. Doar că eu una nu cred că este mai bine să mergi la colţ de stradă să munceşti, să fii compania cuiva şi aşa mai departe. Abia asta e muncă degradantă la propriu.

Să spunem că trăim într-o lume evoluată, cu atât de multe opţiuni încât rare mai sunt cazurile în care disperarea de caz duce la un caz de decizii…radicale. Cu toate acestea, munca la Lucky este de înaltă clasă. Departe de ceea ce ar crede unii, aici descoperi că femeia este tratată cu respect, femeia este cu adevărat o zeiţă şi merită toată atenţia. De fapt întregul domeniu se bazează numai pe asta, de aceea şi respectul la înalt nivel când vine vorba de fiecare angajată a lor.

Întru într-o lume a femeilor de fiecare dată când merg la serviciu; asta la propriu, pentru că în studio nu au voie bărbaţii, niciodată, nici măcar în vizită. Aşa că mă simt mai în siguranţă când vine vorba de jobul meu. Lucrez 8 ore pe zi, uneori îmi permit să aleg calea flexibilă de a face lucrurile întrucât am şi alte interese. Îmi fac turele de muncă cu zâmbetul pe buze, mai ales când ştiu că am de plecat de acolo cu o sumă frumuşică în buzunar – plătesc în fiecare zi, ceea ce îmi asigură un trăi bun.

Eu am ales această cale în cunoştinţă de cauză. Am ales să am toate beneficiile pentru ca viaţa mea să fie una îmbunătăţită. De la bani în primul rând porneşte totul şi asta pentru că acest lucru întreţine interesul meu; poate şi al tău, dar tu vei nega. Doar pentru că alţii îţi vor spune multe, lucruri pe care tinzi să le crezi. Şi totuşi, dacă nu va fi aşa?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here